• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Heuptassen
Heuptassen

Heuptassen bedrukken?

Ben jij op zoek naar hippe heuptasjes die ook bedrukt kunnen worden? Dan kunnen wij jou verder helpen. In ons assortiment verkopen wij ook ecologische heuptasjes, goed voor het milieu. Als jij een idee hebt die je op een tas wilt laten bedrukken kan dat.

Stuur gerust je idee op en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor jou. Naast de hippe bedrukte heuptasjes bieden wij ook bedrukbare schoudertassen aan. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een bedrukte heuptas voor iedereen!

Een heuptas met jouw bedrukking is een veelzijdig geschenk voor je relaties. Ze zijn bijzonder handig op reis om documenten veilig te bewaren, of tijdens een wandeling om de handen vrij te houden. Geschikt voor alle leeftijden, verhoogt een bedrukte heuptas je naamsbekendheid doeltreffend dankzij het grote bedrukkingsoppervlak. Jouw logo wordt prominent weergegeven, waardoor je onderneming zeker opvalt.

Ons assortiment heuptassen

We bieden heuptassen in diverse modellen, kleuren en materialen, beschikbaar in verschillende prijsklassen om bij elke onderneming te passen. Onze heuptassen zijn van hoge kwaliteit, zodat je relaties lang van je geschenk kunnen genieten. Onze collectie omvat:

  • Heuptassen voor de telefoon
  • Documenten heuptassen
  • Heuptassen met meerdere vakken
  • Heuptassen met een enkel vak

Al deze heuptassen zijn ook in kleine oplages te bestellen.

Heuptassen bedrukken

Je kunt de heuptassen naar wens laten bedrukken. Wees zo creatief als je wilt; wij kunnen alles bedrukken op onze heuptassen. Na je bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef op schaal en in kleur, zodat je ziet hoe je ontwerp eruit zal zien op de heuptas. Aanpassingen zijn nog mogelijk voordat je definitieve goedkeuring geeft. Afhankelijk van het materiaal en jouw wensen, gebruiken we zeefdruk of transferdruk - beide zijn professionele en betrouwbare technieken.

Snelle levering van bedrukte heuptassen

Na goedkeuring van de drukproef beginnen we met het bedrukken van de heuptassen. Je kunt de bestelling binnen 7 – 10 werkdagen verwachten. Heb je de heuptassen sneller nodig? Laat ons je deadline weten en we kijken of we de planning kunnen aanpassen. Mocht dit niet mogelijk zijn, zoeken we samen naar een geschikt alternatief voor je.