• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Heuptassen
Heuptassen

Heuptassen bedrukken?

Ben jij op zoek naar hippe heuptasjes die ook bedrukt kunnen worden? Dan kunnen wij jou verder helpen. In ons assortiment verkopen wij ook ecologische heuptasjes, goed voor het milieu. Als jij een idee hebt die je op een tas wilt laten bedrukken kan dat.

Stuur gerust je idee op en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor jou. Naast de hippe bedrukte heuptasjes bieden wij ook bedrukbare schoudertassen aan. 


Producten

Een bedrukte heuptas is voor iedereen!

Door middel van het weggeven van een heuptas met bedrukking geeft u uw relaties een geschenk die ze op vele momenten kunnen gebruiken. Een heuptas is bijvoorbeeld erg handig op reis voor alle documenten, maar ook tijdens het wandelen zodat de handen vrij zijn. Een heuptas is te gebruiken voor zowel jong als oud. Doordat de heuptas tijdens vele momenten gebruikt kan worden is het een effectieve manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Door het grote bedrukkingsoppervlak kan uw logo er groot op worden bedrukt en valt uw onderneming goed op.

 

Het assortiment heuptassen

In ons assortiment hebben wij heuptassen in verschillende modellen, kleuren en materialen. De heuptassen zijn in verschillende prijsklassen zodat er altijd een heuptas bij uw onderneming past. Al onze heuptassen zijn van goede kwaliteit waardoor uw relaties lang kunnen genieten van uw geschenk. In ons assortiment hebben wij de volgende heuptassen:

  • Heuptassen voor de telefoon
  • Documenten heuptassen
  • Heuptassen met meerdere vakken
  • Heuptassen met een enkel vak
  • Al onze heuptassen zijn ook te bestellen in kleine oplages. 

 

Heuptassen bedrukken

U kunt de heuptassen laten bedrukken zoals u dat zou willen. U kunt zo creatief zijn als u wil niet is te gek wij kunnen alles bedrukken op onze heuptassen. Na uw bestelling ontvangt u van onze studio een digitale drukproef. Deze drukproef krijgt u op schaal en in kleur te zien hoe uw ontwerp bedrukt wordt op de heuptas. Deze drukproef kunt u altijd nog iets laten wijzigen als u dat zou willen. Pas na goedkeuren van de drukproef starten wij de drukkerij. De druktechnieken die gebruikt worden voor de heuptassen met; Zeefdruk en Transferdruk. De techniek die wij gebruiken is afhankelijk van het materiaal en de opbouw van uw logo en wensen, al onze druktechnieken zijn professioneel en betrouwbaar! U kunt uw bedrijfslogo of persoonlijk ontwerp in een enkele kleur of in meerdere kleuren laten drukken. 

 

Bedrukte heuptassen snel geleverd

Na goedkeuring van de drukproef starten wij met het bedrukken van de heuptassen. Vanaf dat moment kunt u de heuptassen binnen 7 – 10 werkdagen bij u verwachten. Wilt u de heuptassen onbedrukt, dan is de levertijd binnen 1 – 3 werkdagen. Heeft u een spoed levering? Wij kunnen bijna altijd sneller leveren, als u de deadline aan ons doorgeeft kijken wij of we de planning kunnen aanpassen. Als het niet mogelijk is om de planning aan te passen zoeken wij samen naar een alternatief voor u!