• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zadelhoesjes
Zadelhoesjes

Versterk je merk zichtbaarheid met gepersonaliseerde zadelhoesjes

Maak van elke fiets een rijdend reclamebord

Stel je voor dat jouw logo prominent zichtbaar is op elke fiets in de stad. Door zadelhoesjes te personaliseren met je merk, wordt elke geparkeerde fiets bij stations, scholen of winkelstraten een kans om jouw logo te tonen. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid van je merk, maar zorgt ook voor constante reclame, bewust en onbewust. Begin vandaag nog met het personaliseren van zadelhoesjes en transformeer elke fietsrit in een krachtige promotiekans voor jouw merk.

Producten

Verhoog je zichtbaarheid met bedrukte zadelhoesjes

Maak het persoonlijk met gepersonaliseerde zadelhoesjes

Wil je dat jouw merk opvalt in het straatbeeld? Kies dan voor gepersonaliseerde zadelhoesjes. Het bedrukken van zadelhoesjes met jouw logo is een effectieve en creatieve manier om reclame te maken. Of je nu kiest voor fietszadelhoesjes met logo of logo bedrukte fietszadelhoes, ze bieden een uitstekende kans om jouw merk dagelijks onder de aandacht te brengen bij fietsers.

Laat je merk rijden met fiets accessoires met logo

Zadelhoesjes bedrukken is niet alleen een slimme marketingzet, maar ook een praktisch geschenk voor iedereen die vaak fietst. Custom zadelhoesjes beschermen niet alleen tegen regen en vuil, maar zorgen ook dat jouw bedrijfslogo constant zichtbaar is in de openbare ruimte. Kies uit een scala aan stijlen en kleuren om een zadelhoesje te creëren dat echt bij jouw merk past.

Stel je voor: jouw logo op elke fiets in de stad

Denk aan de impact van het zien van jouw merk op fietsen overal waar je kijkt. Fietsen staan overal geparkeerd – bij stations, scholen, in winkelstraten. Wat als de meeste van deze fietsen een zadelhoes hebben met jouw merk erop? Zo wordt jouw merk niet alleen bewust, maar ook onbewust gezien door een groot publiek, elke dag weer.

Kies voor impact met promotionele zadelhoesjes

Investeer in promotionele zadelhoesjes voor evenementen, beurzen of als onderdeel van een breder marketingplan. Reclamezadelhoesjes zijn niet alleen een nuttig geschenk, maar ook een duurzame manier om je merk te promoten. Elke keer als iemand zijn of haar fiets gebruikt, wordt jouw logo door vele ogen gezien. Dit verhoogt niet alleen de merkbekendheid maar versterkt ook de merkloyaliteit.

Begin vandaag nog met het personaliseren van zadelhoesjes en maak van elke fietstocht een promotiekans voor jouw merk.