• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ballonnen
Ballonnen

Bedrukte ballonnen zijn niet vervuilend!

Alle onze ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar!

Ballonnen worden gebruikt bij verschillende feestelijke gelegenheden. U kunt uw bedrijf aan deze gedachtes koppelen door de ballonnen te voorzien van uw bedrijfslogo. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt snel de perfecte ballon voor uw relaties. 

Producten

Ballonnen bedrukken, het kan bij Zintuig.nl !

Ballonnen worden gebruikt op speciale en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of verjaardag. Hierdoor worden ballonnen gelijk geassocieerd met dit soort gelegenheden. U kunt dit gebruiken door bedrukte ballonnen als geschenk te doen aan uw relaties. Het gevoel dat zij krijgen bij ballonnen, zullen zij krijgen voor uw bedrijfslogo dat er op gedrukt staat. 

Alle onze bedrukte ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar!

Ballonnen bedrukken en bestellen

Het aanbod ballonnen bij Zintuig.nl kan volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Zo kunt u uw logo, of een persoonlijke boodschap op de ballon laten bedrukken. Als u de perfecte ballon heeft gevonden op de website van Zintuig.nl, dan kunt u op de pagina eenvoudig de kosten bereken bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u in een paar klikken de gewenste ballonnen bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

10-04-2017