• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Usb sticks - usb artikelen - gadgets
Usb sticks - usb artikelen - gadgets

USB stick bedrukken? Daarmee trek je aandacht!

Een goede relatie met zakenpartners en/of je werknemers is erg belangrijk voor jouw bedrijf en dat begrijpen wij. Een USB stick is een geschenk waarmee je jouw relaties op een leuke manier kunt verrassen. De verschillende USB sticks zijn allemaal te bedrukken naar jouw wensen. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vind de perfecte USB stick voor jouw bedrijf.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wil je je relaties verrassen met bedrukte USB-sticks?

Bedrukte USB-sticks uitdelen is een slimme zet in je marketingstrategie. Een USB-stick met jouw logo is niet alleen een waardevol geschenk, maar ook een effectieve manier om je bedrijf te promoten. In dit digitale tijdperk is een USB-stick onmisbaar geworden.

Waarom zou je een USB-stick laten bedrukken?

Nou, om te beginnen is het een handig en waardevol geschenk voor je klanten, potentiële klanten en personeel. Telkens wanneer ze de USB-stick gebruiken, zien ze jouw logo. Bovendien kun je met een bedrukte USB-stick je papieren promotiemateriaal vervangen. Zoals flyers, brochures en catalogi. Mensen nemen eerder de tijd om digitale documenten door te nemen. En het is milieuvriendelijk omdat je honderden printjes bespaart.

Ook voor zakelijk gebruik zijn bedrukte USB-sticks ideaal

Denk aan vergaderingen, presentaties, of het meegeven van een zakelijk voorstel. Het is niet alleen een goed relatiegeschenk, maar ook een milieuvriendelijke keuze.

Bij ons vind je een breed assortiment USB-sticks

In verschillende vormen, maten en kleuren. Je kunt ze laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, waardoor je telkens weer opvalt bij gebruik. En het beste is dat we snel en voordelig kunnen leveren. Bekijk ons assortiment en bestel direct!