• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Usb sticks - usb artikelen - gadgets
Usb sticks - usb artikelen - gadgets

USB stick bedrukken? Daar trekt u aandacht mee!


Een goede relatie met zakenpartners en/ of uw werknemers is erg belangrijk voor uw bedrijf en wij begrijpen dat. Een USB stick is een geschenk waarmee u uw relaties op een leuke manier kunt verrassen. de verschillende USB sticks zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt de perfecte USB stick voor uw bedrijf.
Producten

Een USB stick bedrukken voor uw relaties

Een USB stick bedrukken en uitdelen is een marketing strategie die vandaag de dag niet meer genegeerd kan worden door een goede ondernemer. Laat u een USB stick bedrukken als relatiegeschenk, dan heeft u een geschenk in handen dat goed en effectief is om uw bedrijf mee te promoten. Een USB stick is vandaag de dag onmisbaar.

Verschillende bedrukte USB-sticks


Een USB stick is niet alleen waardevol, maar ook vaak noodzakelijk vandaag de dag. Of u nou bestanden van een computer over moet zetten op een andere computer, of bestanden mee naar huis wilt nemen om thuis verder te werken. Ook kunt u er andere bestanden op bewaren en uitwisselen als een tekst bestand, de vakantiefoto’s of de video van uw personeelsuitje. Alles kan opgeslagen worden op een klein, en gemakkelijk draagbaar apparaat.


Waarom USB stick bedrukken?

Om de volgende redenen kan een goede ondernemer een USB stick bedrukken overwegen als hij op zoek is naar relatiegeschenken. Een USB stick is een belangrijk, erg handig en waardevol geschenk in dit digitale tijdperk, en toch een heel leuk geschenk om te geven aan klanten, potentiele klanten en uw personeel. Laat u een USB stick bedrukken, dan zullen zij elke keer bij gebruik uw logo voorbij zien komen.


Een USB stick bedrukken is ook een handige en leuke manier om uw papieren promotiemateriaal mee te vervangen. Uw flyers, brochures of catalogus kunt u voortaan digitaal op een USB stick zetten. Als mensen veel papier krijgen op een dag lezen zij vaak niet alles. Als deze documenten op een USB stick staan zullen zij dit eerder rustig doornemen. U kunt door deze USB stick te bedrukken veel informatie als een prijslijst, brochure en contactinformatie meegeven op een apparaat dat gemakkelijk in de zak past. USB stick bedrukken met uw logo zorgt ook voor meer herkenning van uw bedrijf, omdat iedereen telkens uw logo ziet als zij de Usb stick gebruiken. 

 

USB stick voor zakelijk gebruik

Ook zakelijk zijn USB sticks een uitstekend relatiegeschenk. Denk aan vergaderingen, tentoonstellingen of presentaties. Alle informatie van de bijeenkomst kan op de luxe USB stick meegegeven worden aan uw relaties. Ook kunt u een zakelijk voorstel na een presentatie meegeven op een bedrukte USB stick. Hiermee laat u uw professionele aanpak en voorbereiding zien, en natuurlijk uw bedrijfslogo. 


Een USB stick bedrukken en uitdelen aan bezoekers van uw bedrijf vormt ook een goede promotie. Dit om de simpele reden dat mensen een USB stick niet snel weg zullen gooien of weg zullen geven. Vaak zullen zij zelf gebruik maken van de USB stick. Daarnaast is een bedrukte USB stick niet alleen een geweldig relatiegeschenk, maar ook milieuvriendelijk. Met een USB stick kunt u uw klanten en relaties aanmoedigen om beter op het milieu te letten. Met een USB stick kunnen er honderden printjes bespaard worden. En USB stick bedrukken als relatiegeschenk geeft u dus meerdere voordelen.


 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw logo op een USB? Daar trekt u aandacht mee!


Een goede relatie met zakenpartners en/ of uw werknemers is erg belangrijk voor uw bedrijf en wij begrijpen dat. Bij ons kunt u terecht voor unieke relatiegeschenken met uw eigen logo. Wie houdt er nou niet van een presentje en vooral als het ook nuttig en bruikbaar is? Juist nu in het digitale tijdperk waarin wij leven is een memory stick een erg belangrijke gadget voor werknemers, maar ook voor fotografen, studenten en scholieren. Al ons werk moet tegenwoordig digitaal aangeleverd worden en wat is nu handiger dan een mooie USB stick om al die belangrijke informatie in op te slaan? Door het kleine formaat is het praktisch en…zo komt uw logo of bedrijfsnaam elke keer tevoorschijn bij gebruik! Ideaal dus.

Wilt u ook deze prachtige bedrukte USB sticks met uw eigen ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Onze USB sticks

 

Bij promotie is het van groot belang dat de huisstijl van uw bedrijf goed terug te zien is in de relatiegeschenken. Wij hebben dan ook een groot assortiment USB sticks in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo kunt u altijd een mooie USB stick vinden die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo hebben we strakke USB sticks in Credit Card vorm, met full color bedrukking. Erg handig door de vorm en het formaat waardoor de stick gemakkelijk is mee te nemen en dus veelvuldig te gebruiken. Bent u meer op zoek naar een speelser design dan is de Keyflash USB wellicht iets voor u. Deze memorystick in de vorm van een sleutel is in verschillende vrolijke kleuren te bestellen. Naast deze twee designs kunt u op onze website nog vele andere soorten terugvinden. 

 

Uw eigen logo of bedrijfsnaam bedrukt op de USB sticks

 

De USB sticks kunnen voorzien worden van uw eigen logo of bedrijfsnaam. Wij beheersen verschillende druktechnieken en zullen dan ook samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen de sticks Full Color bedrukt worden, dan heeft u een prachtig en doeltreffend promotieartikel! 

 

Bedruk uw USB sticks direct!

 

Verblijd uw klanten, relaties, werknemers of studenten met een mooie en handige USB stick met uw eigen logo. Voordelig, snel en betrouwbaar.

Kijk gauw op USB sticks bedrukken voor ons brede assortiment en bestel direct!

 
15-12-2016
--------------------------------------------------------------------------------

USB Stick bedrukken met logo: snel & voordelig!

Bij Zintuig kunt u uw persoonlijk USB stick met logo bestellen in alle soorten en maten. USB sticks zijn een erg populair relatiegeschenk. USB sticks zijn erg gebruiksvriendelijk en zijn ook heel erg handig om te gebruiken. Dus kijk snel verder om een mooie USB stick te bedrukken met uw logo!

 Uw persoonlijke USB stick bedrukken met logo of tekst

Een USB stick bedrukken met uw logo of tekst is een gemakkelijk proces en Zintuig voorziet u dan ook in alle wensen die u hebt met betrekking tot het bedrukken van USB sticks met logo of tekst. U vindt hieronder een breed aanbod van USB sticks. U bepaalt dan welke USB het best bij uw bedrijf past. Vervolgens maakt u de keuze welke USB stick u wilt bedrukken. Zintuig kan zelfs een ontwerp voor u maken om uw USB stick te optimaliseren naar uw wens!

Het beste aanbod van USB sticks bij Zintuig.nl

Bij Zintuig wordt het assortiment van USB sticks regelmatig vernieuwd! U kunt alle USB sticks bedrukken met logo of tekst. Dus gebruik dit originele geschenk om uw relaties te versterken!