• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Jojo's
Jojo's

Bedruk je eigen jojo's!

Wil je je logo op een jojo? Dat kan al vanaf 50 stuks. Bekijk van tevoren hoe het wordt: wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Wij bedrukken jojo's razendsnel en tegen scherpe prijzen met elke gewenste opdruk en logo.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Creatieve manieren om je doelgroep te bereiken

Veel ondernemers gebruiken traditionele communicatiemiddelen zoals posters, flyers en brochures om hun doelgroep te bereiken. Deze methoden zijn effectief, maar soms is een creatievere aanpak nodig. Door jojo's te bedrukken, kun je op een unieke manier de aandacht van je potentiële klanten trekken.

Jojo's bedrukken: eenvoudig en snel online

Het bedrukken van jojo's met je logo is verrassend eenvoudig. Kies gewoon je ontwerp, dien het in bij onze professionals, en wij zorgen voor de rest. Neem onze bestseller jojo, stuur ons je logo, en wij regelen het drukproces en de snelle levering.

Ideaal tijdens de zomervakantie

Jojo's bedrukken is altijd een goed idee, maar het is bijzonder effectief tijdens de vakantieperiode. Kinderen hebben meer vrije tijd om met speelgoed te spelen, en een bedrukte jojo die ze meenemen op vakantie kan je merk zelfs internationaal zichtbaar maken.

Bereik je jongste doelgroep

Richt je op een jonge doelgroep, zoals basisschoolkinderen? Bedrukte, kleurrijke jojo's zijn niet alleen effectieve promotiemiddelen, maar ook leuk speelgoed. Ouders waarderen gratis speelgoed voor hun kinderen, wat jouw merk een positieve boost geeft.

Overweeg je bedrukte jojo's als relatiegeschenk?

Ontdek de voordelen van jojo's als relatiegeschenk. Bekijk ons assortiment en kies de jojo die het beste past bij je bedrijf, doelgroep en budget.