• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Jojo's
Jojo's

Jojo's bedrukken ?

Je logo op een jojo? Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks.


Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.


Wij bedrukken jojo's razendsnel tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk en logo.

Producten

jojo's bedrukken

 

Creatief uw doelgroep bereiken? Het kan met jojo's bedrukken

 

De meeste ondernemers zetten communicatiemiddelen als posters, flyers en brochures in om hun doelgroep te bereiken. Stuk voor stuk effectieve manieren om met uw doelgroep te communiceren, maar er zijn andere manieren om uw potentiële klanten te bereiken. Wilt u uw doelgroep op creatieve wijze benaderen? Dan kunt u er ook voor kiezen om jojo's te bedrukken. 


Jojo's bedrukken: eenvoudig online geregeld

 

Het lijkt misschien lastig om jojo's te laten bedrukken met uw logo, maar in feite is dit gemakkelijk en snel geregeld. Het enige wat u hoeft te doen voor bedrukte jojo's bestellen, is het kiezen van de afbeelding voor de jojo en uw ontwerp indienen bij onze professionals om het drukproces in gang te zetten. Heeft u dit gedaan, dan zorgen wij ervoor dat uw jojo's met uw logo bedrukt worden en dat u uw bestelling snel thuis ontvangt. Neemt u bijvoorbeeld onze best verkochte jojo voor ** best seller jojo bedrukken **, dan hoeft u enkel uw logo in te sturen om uw gewenste aantal jojo's te laten bedrukken. 


Jojo's bedrukken: ideaal rond de zomervakantie

 

Het bedrukken van jojo's kan altijd, maar is vooral erg effectief in de vakantieperiode. In de vakantieperiode hebben de kids namelijk meer vrije tijd, wat betekent dat er meer tijd is om met hun speelgoed te spelen. Ligt uw jojo tussen het speelgoed dat de kids gebruiken in hun vrije tijd, dan heeft uw communicatiemiddel al succes. En omdat een jojo gemakkelijk mee te nemen is op vakantie, bereikt u uw potentiële klanten zelfs in het buitenland. 

 

Doelgroep op de basisschool? Laat kleurrijke jojo's bedrukken

 

Heeft u een vrij jonge doelgroep voor uw bedrijf, zoals kinderen die nog op de basisschool zitten? Dan kunt u hen bereiken door jojo's te laten drukken en deze onder de doelgroep uit te delen. Het is wel een communicatiemiddel, maar het is ook leuk speelgoed voor de kids en hierdoor zeker geschikt om gratis uit te delen om het bereik van uw organisatie te vergroten. Doorgaans worden marketingtrucs voor kinderen niet gewaardeerd, maar iedere ouder vindt het leuk als zijn of haar kind gratis speelgoed krijgt op school.

 

Bent u overtuigd van de voordelen van relatiegeschenken jojo? Laat dan uw eigen jojo's bedrukken. Bekijk ons aanbod jojo's en kies het product dat het beste bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw budget past.