• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Regenjassen
Regenjassen

Regenjassen bedrukken

Een leuk item om te bedrukken zijn regenjassen . Vooral bij festivals en evenementen die buiten worden georganiseerd is het handig om een regenjassen bij je te hebben.

Als je dan een logo op kan laten bedrukken heb je op die manier veel zichtbaarheid.

Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Bedrukte regenjassen 

Wees de redder van uw relaties wanneer zij in noodweer door de regen moeten met deze regenjassen 


Het valt niet te ontkennen dat het Nederlandse weer erg onvoorspelbaar kan zijn, het is dan ook verstandig om hierop voorbereid te zijn. Wanneer je op pad gaat, de natuur in of naar een buiten evenement gaat is een regenjas bij je dragen een goede voorbereiding. regenjassen bedrukken met uw slogan of logo is een mooie manier om reclame te maken. Met bedrukte regenjassen vergroot je tegelijkertijd de bekendheid van je merk.

Ons assortiment aan promotionele regenjassen is zeer uitgebreid en regenjassen bedrukken is iets wat we dagelijks doen. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen, en we hebben zelfs regenjassen  die kunnen worden opgevouwen tot een sleutelhanger of etui. U zult dus geen moeite hebben om regenjassen te kiezen die perfect bij uw behoefte en reclame wensen passen. regenjassen bedrukken kunnen we met uw logo of bedrijfsnaam, waardoor ze een professionele uitstraling krijgen en ze een subtiel marketinginstrument worden.

Er zijn verschillende opties voor regenjassen bedrukken in ons assortiment, van een klein budget tot geheel custom made regenjassen voor een ruimer budget, we kunnen u hier allemaal in voorzien. De bekende wegwerp regenjassen met een bedrukking op het zakje of inlay van het zakje tot regenjassen die in een handige bal zitten voor aan je sleutelhanger, die doen het altijd goed op festivals etc. Ook hebben we de herbruikbare regenjassen uit het hogere segment die we op de regenjassen zelf kunnen bedrukken. Hiermee heeft u lange tijd plezier van uw marketing uiting.

We zijn er zeker van dat u onze collectie promotionele regenjassen  met logo's geweldig zult vinden, maar we hebben ook enkele andere stijlen promotionele outdoor kleding die u wellicht interesseren. Zoals regenjassen bedrukken en andere jassen voor buitenactiviteiten.

Als u geïnteresseerd bent in regenjassen bedrukken, neem dan vandaag nog contact met ons op om een ​​offerte aan te vragen. Ons team zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 035-6956000 of via de chat op onze site Zintuig.nl. We horen graag van u!