• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Documententassen
Documententassen

Documententassen bedrukken?

Ben je op zoek naar een goede, kwalitatieve stevige document tas? dan kunnen wij jou verder helpen. De document tassen zijn goed beveiligd. Wil jij de document tassen laten bedrukken, is dat ook mogelijk. Wij maken gratis een digitaal ontwerp voor je met je idee en sturen hem op.

Naast de bedrukbare document tassen bieden wij ook laptoptassen en normale tassen aan. ideaal voor een relatiegeschenk. 


Producten

Een bijzonder relatiegeschenk is een bedrukte documenttas!

Een documenttas wordt veel gebruikt door uw zakelijke relaties. Als u een documenttas geeft aan uw relaties bent u er zeker van dat u op veel verschillende locaties wordt gezien. Een documenttas gaat lang mee door de goede kwaliteit en de stevigheid van de tas. Een bedrukte documenttas is een doeltreffende manier om uw naamsbekendheid te vergroten door het hele land en misschien nog wel internationaal! Laat uw documenttas bedrukken en zorg ervoor dat uw logo opvalt. 


Waarom documenttassen laten bedrukken?

Documenttassen bedrukt met uw bedrijfslogo zijn een ideaal relatiegeschenk om uw bedrijf te promoten op zakelijke evenementen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan congressen of beurzen. Een documenttas heeft een grote opdrukruimte en zet uw bedrijf op een chique manier op de markt. 


De verschillende soorten documenttassen

Bij Zintuig.nl hebben wij verschillende documenttassen die u kunt laten bedrukken. Alle tassen zijn van goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In elke prijscategorie hebben wij wel een geschikte tas voor uw bedrijf. Wij werken met staffelkortingen waardoor het voor u ook alleen maar voordeliger kan worden. De documenttassen die wij aanbieden zijn:

 • Non-woven documententas
 • Polyester documententas
 • Conferentie aktetas
 • Documententas met schouderband
 • Congrestassen
 • Portfoliomappen
 • Documentenmappen

Uw documetentas laten bedrukken bij Zintuig.nl

U kunt alle documententassen laten bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. De meestvoorkomende druktechnieken zijn:

 • Zeefdruk
 • Transferdruk
 • Borduren

De meest voorkomende opdrukruimte is 140mm X 250mm. De opdrukruimte kan per tas verschillen omdat de afmetingen van de documenttassen verschillen van afmetingen. De bedrute documenttassen kunnen al worden geleverd na 5 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Sneller leveren kan bijna altijd in overleg met onze medewerkers. 

 
03-05-2018

*******************************************************************************************************************************

Documententassen bedrukken


Als ondernemer wilt u vanzelfsprekend uw bedrijf promoten waar en wanneer dat maar kan. Relatiegeschenken zijn daarvoor een uitstekend en relatief goedkoop instrument. Een bijzonder soort relatiegeschenk is een bedrukte documenttas. Bedrukte documenttassen zijn een doeltreffend middel om reclame te maken voor uw onderneming en uw naamsbekendheid te vergroten. Een bedrukte documenttas van zintuig.nl is dan ook gegarandeerd een succesvol relatiegeschenk!

 

Bedrukte documenttassen: voor wie?


Bedrukte documententassen met logo zijn uitermate geschikte relatiegeschenken om uw bedrijf te promoten als u bijvoorbeeld een congres, een beurs of cursussen organiseert. Ook als u regelmatig zakelijke relaties bezoekt, is het aanbieden van een bedrukte documenttas een goede manier om reclame te maken. Een bedrukte documenttas met is een professioneel geschenk met een chique uitstraling. Een documenttas heeft een groot bedrukkingsoppervlak, waardoor de tas een uitstekende reclamedrager is die ingezet kan worden bij vele promotieacties. Wij kunnen voor u ook documenttassen bedrukken met logo. Met een documenttas met uw bedrijfslogo is opvallende en unieke promotie gegarandeerd. Ook geschenksets zijn een optie. Zo hebben wij een set dat bestaat uit een metalen balpen, een documenttas inclusief notitieblok en een smartphone hoes. Deze Buckle Set Organize heeft door de lasergravure een heel chique uitstraling en wordt in geschenkverpakking geleverd.


Documenttassen bedrukken: de voordelen


Een documenttas is altijd handig, zeker voor uw zakelijke klant. Geeft u een bedrukte tas als relatiegeschenk, dan bent u ervan verzekerd dat uw logo en bedrijfsnaam op veel plaatsen zichtbaar en besproken wordt. Daarnaast gaat een documenttas lang mee (veel langer dan bijvoorbeeld een plastic tas, die u trouwens ook niet meer gratis mag aanbieden). U kunt met het weggeven van één tas dan ook voor langere tijd reclame maken. Zorg er wel voor dat uw documenttas opvalt en dat u deze op een efficiënte manier laat bedrukken.

Levering


U bent bij zintuig.nl verzekerd van een super snelle levering. Eventueel is een spoed levering mogelijk: Bent u ook geïnteresseerd in dit doeltreffende reclamemiddel? Laat dan nu nog een documenttas bedrukken bij zintuig.nl!