• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Aanstekers - lucifers - asbakken
Aanstekers - lucifers - asbakken

Aanstekers en lucifers bedrukken?

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Aanstekers bedrukken met logo: voordelig & snel

Aanstekers bedrukken heeft verschillende voordelen, zoals dat het logo vrij groot op de aansteker kan komen. Aanstekers hebben een mooi, recht vlak, waar het logo duidelijk zichtbaar op kan worden gedrukt. Hierdoor hebben bedrukte aanstekers vaak een veel groter logo dan bijvoorbeeld pennen. Doordat mensen gemiddeld minder aanstekers in huis hebben, zijn zij eerder geneigd deze te bewaren voor als ze er een nodig hebben.

 

Bedrukte aanstekers relatief goedkoop

Een ander voordeel van aanstekers bedrukken is dat het relatief goedkoop is. Het effect van aanstekers bedrukken is veel groter dan dat van veel andere communicatiemiddelen omdat mensen meer geneigd zijn aanstekers te bewaren en dus vaker in aanraking komen met de bedrukking. Daarnaast is het een heel gericht middel. Sommige reclamemethoden, zoals krantenreclame of televisiereclame spreken iedereen die een blik op het medium werkt aan. Aanstekers bedrukken gebeurt vaak alleen voor degenen die naar alle waarschijnlijkheid interesse hebben in de dienst of het product dat erop wordt aangeboden. Het is daarom een gemiste kans om geen aanstekers te bedrukken.

 

Assortiment aansteker om te bedrukken

Er zijn verschillende aanstekers die u kunt laten bedrukken bij Zintuig. De productgroepen die u kent zijn de metalen en plastic aanstekers. Dit zijn de meest verkochte aanstekers die online worden besteld. Echter is er ook nog de gasaansteker die u kunt laten bedrukken. Wilt u meer weten? Bekijk dan ons assortiment gasaanstekers bedrukken!

Bent u nog niet helemaal uit welk relatiegeschenk u wilt bedrukken? Of bent u gewoon op zoek naar het beste promotiemateriaal? Bekijk dan andere artikelen die u kunt weggeven met uw opdruk. Wat dacht u bijvoorbeeld van online autogereedschap bedrukken en bestellen?