• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bureauklokken, alarmklokken
Bureauklokken, alarmklokken

Bureauklok voor uw relaties

Uw relaties zullen blij verrast zijn met een altijd handige bureauklok. Met deze klok zorgt u ervoor dat uw relaties elke seconde van de dag aan u denken. 


Producten

Bureauklokjes als relatiegeschenken Zintuig.nl

Bureauklokjes zijn altijd handige accessoires om op het bureau of thuis te hebben. Ze zorgen ervoor dat uw personeel of relaties altijd op tijd zullen zijn. Uw relaties of personeel zullen zeker blij zijn bij het ontvangen van deze handige bureauaccessoires. Vaak is er bij het klokje de mogelijkheid om pennen of kaartjes op te bergen. Bij Zintuig.nl vindt u een ruim assortiment bureauklokjes. Dit assortiment loopt uiteen van klokjes in de vorm van een wiel, een klok in mahonie houten standaard of een 360 graden bureauklok. 


Bedrukken en bestellen van bureauklokjes

De bureauklokjes op Zintuig.nl zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. De klokjes kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. De verschillende klokjes kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Een goed klokje met mooie bedrukking zal eindeloos op het bureau van uw klant blijven staan waardoor zij u maximale aandacht garanderen. De klokjes zijn gemakkelijk te bestellen op de website. Als u vragen heeft over het product of u wilt advies? neem dan gerust contact op. ***********************************************************************************************

Bureauklokken en alarmklokken

Bureauklokken en alarmklokken zijn leuke relatiegeschenken voor uw klanten of werknemers. Zorg ervoor dat uw relaties nooit meer te laat komen of dat uw werknemers op tijd op werk zullen zijn. Bedruk de bureauklokken en alarmklokken met een ludieke tekst en versterk de boodschap en aantrekkingskracht op uw bedrijf.


Meer informatie over bureauklokken en alarmklokken

De tijd wordt meerdere keren per dag bekeken. Uw opdruk valt dus op. Zintuig heeft analoge bureauklokken, LCD bureauklokken en touch screen klokken. Vraag online een offerte aan of bestel direct. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk.