• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schoenen en kleding
Schoenen en kleding

Schoenen en kleding als geschenk  

Slippers, schoenpoets of zelfs pantoffels, ook deze artikelen zijn uitstekende relatiegeschenken waar u uw relaties echt gelukkig mee kunt maken. Natuurlijk kunt U deze bij ons ook laten bedrukken met een afbeelding of logo naar keuze. Bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf kan een indruk maken, die ook meerdere malen gezien word. Uiterst geschikt als promotie doeleinden evenals dat het een geschenk is voor de mensen in uw netwerk.  

Producten

Schoenen en kleding voor uw relaties

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw relaties? Denk dan eens aan schoenen of kleding. Met een bedrukt paarslippers, pantoffels, schoenlepels of schoenpoets set heeft u een ontzettend leuk en origineel geschenk voor uw relaties. Zo kunnen zij in de zomer maanden op het stand genieten van een paar bedrukte slippers, of de koude winterdagen doorkomen met een paar bedrukte, warme pantoffels. 

 

Bedrukken en bestellen bij Zintuig

U kunt bij Zintuig.nl alle artikelen eenvoudig laten bedrukken. Door uw relatiegeschenken te laten bedrukken kunt u ervoor zorgen dat telkens als het artikel gebruikt wordt, de klant aan u denkt. Alle producten op Zintuig.nl kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Op de website kunt u berekenen wat de kosten zullen zijn voor het gewenste artikel met of zonder bedrukking. De artikelen kunnen vervolgens direct besteld worden via de website. Als u liever telefonisch uw bestelling doet, of advies verlangt kunt u altijd contact openen. 

 

 

****************************************************************************************************

Promotionele producten voor schoenen en kleding

Geef uw relaties promotionele producten in de vorm van schoenen of kleding als relatiegeschenk. Zintuig heeft voor u allerlei promotionele producten op een rijtje gezet. Bent u op zoek naar schoenenpoets artikelen of een schoenlepel? Dan bent u aan het juiste adres. Kijk snel bij het aanbod!

 

Vragen over relatiegeschenken?

Heeft u een vraag over een van onze relatiegeschenken? Neem dan gerust contact op met het team van Zintuig.nl! Elke dag is er een vakkundig telefoonteam aanwezig die u graag helpt bij het bestelproces.