• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Klassiek
Klassiek

Laat uw paraplus goedkoop bedrukken bij Zintuig.nl

Iedereen heeft wel eens een paraplu nodig, waarom zou u als bedrijf daar geen gebruik van maken? Door het geven van een bedrukte paraplu als relatiegeschenk geeft u uw relaties echt iets waar ze wat aan hebben en ook echt kunnen gebruiken. Door het bedrukken van de paraplus wordt u ook nog eens regelmatig gezien door iedereen die op straat loopt. Een bedrukte paraplu is dus een ideaal marketingmiddel. Het bedrukken van de paraplus hoeft ook niet duur te zijn, wij kunnen voor u de paraplus goedkoop en zelfs in kleine oplages bedrukken!


Producten

Laat uw bedrijf stralen tijdens een regenbui met een bedrukte paraplu!

Als u als bedrijf echt een geschenk wil geven waar uw relaties echt gebruik van kunnen maken waarom dan geen paraplu? Een paraplu bedrukt met logo is een handig en bruikbaar geschenk voor uw relaties omdat ze dan droog bij hun bestemming aankomen. In Nederland zijn er veel regenachtige dagen waardoor uw bedrijfsparaplu regelmatig gebruikt zal worden en hierdoor uw bedrijf zal stralen tijdens een regenbui. Elke keer dat de paraplu met bedrukking gebruikt wordt zullen uw relaties aan u herinnert worden en uw bedrijf dankbaar zijn voor de paraplu. 


Onze paraplus die u kunt laten bedrukken

Alle paraplus in ons assortiment kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. De paraplus zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en u kunt er zeker van zijn dat ze een lange periode goed blijven. Wij hebben de paraplus in veel verschillende kleuren, maten en materialen. U kunt bij ons paraplus vinden in verschillende prijscategorieën, wij hebben goedkope paraplus maar wij hebben ook wat duurdere paraplus in ons assortiment. Doordat wij verschillende prijsklassen hebben zit er altijd wel een paraplu tussen die in uw budget past. 


De paraplu bedrukken

U kunt al onze paraplus geheel naar uw eigen wens laten bedrukken. Het design kunt u helemaal zelf ontwerpen zodat u een paraplu heeft die niemand anders heeft. U kunt bij ons de paraplus goedkoop en in kleine oplages laten bedrukken. De druktechnieken die wij gebruiken voor de paraplus zijn; Zeefdruk, Transferdruk en Sublimation. Door het gebruiken van deze druktechnieken weet u zeker dat het door geleverde logo professioneel en kwalitatief goed bedrukt wordt op de paraplu. U kunt er voor kiezen om de paraplu in 1 kleur of in meerdere kleuren te laten bedrukken. Als u bij ons een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een digitale drukproef toegestuurd. Op deze drukproef kunt u op schaal en in kleur zien hoe uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap op de paraplu bedrukt wordt. Pas na goedkeuring van de drukproef starten wij met het bedrukken van de gekozen paraplus. 


Levertijden van de paraplus

De levertijd van de bedrukte paraplus is ongeveer tussen de 4 – 7 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. Wilt u de paraplus zonder bedrukking, dat is ook geen probleem. De levertijd van de onbedrukte paraplus is ongeveer tussen de 1 – 3 werkdagen na plaatsing van de bestelling. Heeft u een strakke deadline? Dan kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij gaan dan voor u proberen om de planning voor u aan te passen zodat uw deadline behaalt kan worden. Is het niet mogelijk om de deadline aan te passen zoeken wij samen met u naar een goed alternatief!


Bedrukte klassieke paraplu’s vergelijken

De prijs voor bedrukte klassieke paraplu’s kan enorm verschillen en dat zit hem natuurlijk in de kwaliteit van de paraplu’s. Als u de prijs van de paraplu’s wilt vergelijken kan dat op twee verschillende manieren. Allereerst kunt u gebruik maken van de vergelijkingstool van Zintuig. Die gebruikt u door het vakje voor “selecteer” aan te vinken, vervolgens klikt u op de knop vergelijk producten en u komt dan binnen op de vergelijkingstool van Zintuig. Dit is een hele makkelijke en snelle manier om klassieke paraplu’s met elkaar te vergelijken. 


Een andere manier is om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Op deze manier kunt u de prijs voor het bedrukken van verschillende klassieke paraplu’s heel gemakkelijk vergelijken. Als u de kwaliteit van de paraplu’s wilt vergelijken kunt u bij zintuig een sample aanvragen. We adviseren u wel om eerst de sample voorwaarde door te nemen.