• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Retourneren van bedrukte en onbedrukte artikelen

Wanneer geleverde artikelen niet zijn bedrukt en zijn verpakt in de originele (onbeschadigde) verpakking, dan kunnen deze worden geretourneerd. Wij hanteren hiervoor de onderstaande richtlijnen.

Retourzendingen:

Wanneer u direct een bestelling voor een groter aantal artikelen plaatst, zonder eerst één monster te bestellen, dan zijn er kosten verbonden aan het retourneren. Die kosten zijn 5% van de orderwaarde van de retour te nemen artikelen, met een minimum van 15 euro (exclusief BTW). Retournering is mogelijk binnen 14 werkdagen na aflevering. Neemt u altijd contact met ons op indien u een bestelling wilt retourneren. Goederen die op eigen initiatief worden teruggestuurd, kunnen verloren raken bij de post. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. Bewaart u daarom het verzendbewijs zorgvuldig. Conform de wet, zijn kosten voor het retourneren altijd voor rekening van de koper. Zendingen onder rembours zijn niet mogelijk en zullen worden geweigerd.

Herroepingsrecht bij bedrukte- en onbedrukte artikelen:

Bedrukte artikelen zijn uitgesloten van herroepingsrecht en nemen wij niet retour. Dat geldt natuurlijk niet indien geleverde aantoonbare artikelen mankementen of drukfouten vertonen. Heeft u opmerkingen of zijn de bedrukte artikelen niet naar wens? Neemt u dan contact met ons op. Wij streven naar de best mogelijke kwaliteit en mocht er onverhoopt iets zijn waardoor u niet helemaal tevreden bent, dan horen wij dat graag van u.  

Voor onbedrukte artikelen geldt het wettelijke herroepingsrecht, bij binnen 14 dagen retour na levering ontvangen artikelen, ongebruikt, in originele verpakking storten wij het betaalde factuurbedrag aan u terug. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Wij adviseren u met klem een voorbeeld exemplaar te bestellen indien u een groothandels hoeveelheid wilt bestellen. Uw kosten voor het eventueel terugzenden van 1 artikel, indien het niet aan uw wens voldoet, zijn vele malen lager dan een aantal dozen of een pallet tenslotte.

Samples en voorbeeld exemplaren:

Wilt u zeker weten of een artikel voldoet aan uw verwachtingen? Bestel dan altijd eerst één exemplaar (monster) van het betreffende artikel, voordat u een bestelling voor een groter aantal plaatst. Dat voorkomt onnodige kosten. Indien monsters niet worden geretourneerd en er volgt geen bestelling, dan volgt na 14 werkdagen automatisch een factuur, de hoogte van de factuur is afhankelijk van het product en kunt u bij het product uitrekenen door te bestellen aantal “1  “ in te vullen. Veel monsters versturen wij overigens gratis, dan volgt geen factuur.

Heeft u vragen over het bestellen van een sample of zicht exemplaar neem dan contact op met ons.

Mail uw vragen en of opmerkingen naar Sales (ad) zintuig.nl , of bel direct +31 (0)35-6956000