• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Post it bedrukken
Post it bedrukken

Post it bedrukken met je eigen logo

Briefjes plakken als geheugensteuntje? Laat dan post its bedrukken met je logo. Zo hebben de post-its een dubbele functionaliteit. Jouw naam wordt telkens weer gezien....


Post its kan je ook laten bedrukken in full colour. Bekijk hier de mogelijkheden

Producten

Page markers als geschenk

U zal ongetwijfeld niet gelijk aan page markers (sticky notes) denken als u denkt aan een geschikt relatiegeschenk. Toch zijn page markers uitermate geschikt als geschenk en voor de promotie van uw bedrijf. Denk er maar eens over na, hoeveel boeken heeft u (of had u tijdens de studie) wel niet in de kast staan met verschillende page markers erin. Voor grote rapporten of bijvoorbeeld een wettenbundel worden ze nog steeds dagelijks gebruikt. 

 

Page markers bedrukken en bestellen

De page markers bij Zintuig.nl kunt u eenvoudig laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Door de page markers te laten bedrukken kunt u zorgen voor veel exposure van uw merk. Als u de perfecte page marker heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig op de site berekenen wat de kosten zullen zijn bij het door u gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

*******************************************************************************************************************

 

Memoblokjes als relatiegeschenk

Gekleurde memoblokjes als relatiegeschenk? In deze categorie vindt u memoblokjes bestaande uit verschillende kleuren. Hartstikke handig voor op het kantoor en voor thuis! Memoblokjes zijn multi inzetbaar. Dat wil zeggen dat u ze overal voor kunt gebruiken. Bekijk snel het assortiment!

 

Bedrukte memoblokjes

Handig voor bij het lezen: sticky notes, ook wel remark stripes genoemd. Felgekleurde plakkertjes om op een bladzijde te plakken. Wij leveren handige boekjes en notitieblokjes met deze leesplakkertjes die wij kunnen voorzien van opdruk, logo of tekst. Het bedrukken van uw memoblokjes gaat eenvoudig en snel!