• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
**Hout
**Hout

Gifts en relatiegeschenken van hout

Relatiegeschenken gemaakt van hout zijn ontzettend milieuvriendelijk. Bomen absorberen CO2 en produceren zuurstof. Bomen die gebruikt worden voor het productieproces worden vervangen.

Hiermee wordt dus niet ontbost. En als de fabriek waar het hout verwerkt wordt tot relatiegeschenken ook nog in dat bos staat dan doen we het helemaal goed. Dat is het geval bij onze potlood fabrikant en lucifertjes fabriek. Wij werken ook met FSC gecertificeerd hout.

Naast onze bedrukbare houten relatiegeschenken, bedrukken wij ook tarwe of tarwestro relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje 

Producten

Waarom houten relatiegeschenken?

Hout is een zeer duurzame productie bron. Hout uit duurzame bossen is één van de meest milieuvriendelijke materialen. Terwijl de bomen groeien, absorberen ze koolstofmonoxide en produceren ze zuurstof. Elke boom die gebruikt wordt, wordt na de kap vervangen. Grenen is de meest duurzame soort omdat de den snel groeit. Hout is stevig en geeft het product een natuurlijke uitstraling.

De sterkte van hout maakt het een populair materiaal en een houten relatiegeschenk kun je dus ook met een gerust hart aanschaffen.

Houten pennen

Onze houten pennen direct uit voorraad leverbaar en kunnen in sommige gevallen binnen 5-6 werkdagen met opdruk geleverd worden. Voor op maat gemaakte producties of zeer grote aantallen kun je ook goed bij ons terecht, dit heeft een wat langere doorlooptijd.
 

Gegraveerde of bedrukte potloden

Onze houten potloden met bedrukking of met lasergravure zijn een efficiënte en kosteneffectieve manier om je naam onder de aandacht van je klanten te brengen. In tegenstelling tot veel bedrijven hebben we een laag minimum aantal als afname. Per order wordt het potlood pas geproduceerd waardoor je precies krijgt wat je wenst en er zo ook minder afval ontstaat.

We hebben onze houten potloden in verschillende kleuren, formaten en vormen. Wilt u een rond potlood of een hexagonaal, dat kan allemaal. Ook als u specifieke wensen heeft over het grafiet dan is dit ook gewoon bespreekbaar. De mogelijkheden zijn te over.

Een gepersonaliseerd houten potlood van hoge kwaliteit, ideaal voor alle milieuvriendelijke of milieubewuste campagnes en bedrijven die uw merk of logo zeker promoten en in een geweldig, milieuvriendelijk licht. Potloden worden standaard geslepen geleverd.

Houten USB Stick

Houten USB-sticks komen steeds vaker voor bij bedrijven die op zoek zijn naar promotionele USB-sticks, en terecht. Hout is natuurlijk veel milieuvriendelijker dan plastic, en alle esdoorn, walnoot en bamboe die wij gebruiken, is FSC-goedgekeurd om duurzaam te worden geproduceerd. Daarnaast bieden houten USB-sticks een veel natuurlijkere esthetiek en voelen ze heel natuurlijk en duurzaam aan.
 
Voor bedrijven met een milieuvriendelijker imago, of diegene die hun ecologische voetafdruk willen verbeteren en toch promotionele producten willen blijven gebruiken, zijn houten USB-sticks een fantastische keuze.
 
Welke USB-stick u ook kiest van ons houten assortiment deze kan bedrukt worden of met een laser gegraveerd en kan op verzoek worden geleverd met lanyards, sleutelhangers en / of presentatiedozen. Aangezien hout een natuurlijk product is, kan er een variatie in de nerf zijn, maar we zullen er altijd aan werken om ervoor te zorgen dat elke USB zo uniform mogelijk is.
 
De houten USB-drives kunnen worden bedrukt in maximaal 4 pantone kleuren of full colour bedrukking. De USB’s kunnen ook zonder extra kosten worden gegraveerd met uw eigen logo, waardoor het natuurlijke gevoel van de stijl wordt benadrukt. Ons assortiment houten USB-sticks s is geschikt voor alle promotionele doeleinden, groot of klein, verkrijgbaar in capaciteit groottes van slechts 1 GB tot wel 64 GB. Of je nu bewust bent van de aarde of gewoon een statement wilt maken, onze houten USB-sticks is de juiste keuze voor jou!

Houten speakers

Verhoog het volume van uw promotie met bedrukte houten luidsprekers voor uw favoriete muziek! Deze houten relatiegeschenken kunnen thuis of onderweg goed een feestje op gang brengen. Deze luidsprekers van hout kunnen worden aangesloten op een mobiele telefoon of de hoofdtelefoonaansluiting van een ander apparaat, zodat iedereen ervan kan genieten. Deze speakers leveren een goed geluid waar u uw de kamer mee kunt vullen!

Pomp het volume op, laat je haar los en zing mee met al je favoriete nummers! Onze sprekers zijn een fantastisch relatiegeschenk om uw waardering te tonen. We hebben veel hoogwaardige Bluetooth-opties die gemakkelijk verbinding kunnen maken met uw smartphone.

Het is tijd om het volume harder te zetten! Voor een leuk relatiegeschenk kan een bluetooth speaker een prima optie zijn. We kunnen de houten luidsprekers personaliseren door middel van een bedrukking van uw logo en in veel gevallen is het ook mogelijk om ze te voorzien van een lasergravure. Zo heeft uw giveaway een trendy en moderne uitstraling en omdat u hout gebruikt is het ook nog milieubewust.

Dit zijn enkele opties die we kunnen bieden voor houten relatiegeschenken maar er zijn er nog veel en veel meer waar u uit kunt kiezen. Kiest u als bedrijf voor een milieubewuste uitstraling en wilt u goed doen voor het milieu dan zijn houten relatiegeschenken een perfecte keuze!

FSC geproduceerd hout.

Als FSC-bosbeheer plaatsvindt, waar ook ter wereld, is sprake van een gezond bos dat leeft. Dat maakt FSC-bosbeheer een belangrijk instrument tegen ontbossing

Door te kiezen voor FSC-producten geef je de boseigenaar de middelen om het bos duurzaam te beheren. Dat betekent ook dat bos niet kan worden omgezet in gebieden voor palmolie-, soja- of veeteelt.