• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Promotie caps
Promotie caps

Bedrukte promotie caps, leuk, kleurrijk en verrassend goedkoop!

Petje op, petje af. Deze promotionele caps met uw opdruk kunnen snel geleverd worden, uit voorraad en met beste-prijs-garantie. Bij elke bedrukte cap ontvangt u altijd een gratis opdruk voorstel. Kortom; snel, goedkoop en goed, wat wilt u nog meer?

Producten

Bedrukte caps en bedrukte petten

Caps en petten zijn al vele jaren een populaire manier om uw logo te presenteren. Het is tegenwoordig ook mogelijk om uw petten helemaal custom made te laten ontwerpen. Custom made caps kunnen geheel naar uw wens worden ontworpen en hierdoor is bedrukte pet helemaal uniek. 

Gepersonaliseerde petten en caps zijn gemakkelijk te ontwerpen en te bestellen. Binnen enkele minuten heeft u een ontwerp gemaakt voor uw sportteam of een custom made pet als promotioneel product op een festival of evenement. 

De ruime keuze van caps en petten

Petten zijn een echte modeaccessoire geworden. Daarom vindt u bij ons de meest populaire modellen. U kunt in verschillende prijsklasse een geschikte pet vinden. Zo hebben wij petten vanaf €1,60 per stuk tot aan petten van €12,00 per stuk. Wij werken met staffelkortingen dit betekent voor u dat het alleen maar voordeliger kan worden. De petten en caps zijn in veel verschillende kleuren, maten en modellen leverbaar.

Soorten caps en petten

Wij hebben veel verschillende soorten caps en petten in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Zo hebben wij:

  • Baseballcaps bedrukken
  • Truckercaps borduren
  • Snapbackcaps bedrukken 
  • Kinderpetten borduren
  • Custom made caps

Caps en petten bedrukken

U kunt de caps en petten om verschillende redenen laten bedrukken. U kunt de caps en petten laten bedrukken om te gebruiken als promotioneel product of om als onderdeel van de outfit van het sportteam. De caps en petten kunnen worden geborduurd of worden bedrukt met transferdruk. 

Het borduren van de caps of petten geeft een luxe uitstraling. Een geborduurd logo is duurzaam, kleurvast en was bestendig. In veel gevallen is borduren dan een opdruk, maar wel een goede investering voor een langer termijn. 

Transferdruk  is een goede druktechniek voor gedetailleerde opdrukken in meerdere kleuren. Een groot voordeel van transfer is de mogelijkheid tot het bedrukken van ongebruikelijke plaatsen op een relatiegeschenk of een textielproduct. De opdrukruimte bij de meest voorkomende druktechniek is 50 x 40 mm

Bij het bedrukken van de caps en petten wordt er geadviseerd om niet dezelfde kleur bedrukking te kiezen als de pet zelf. Wanneer u dit wel doet zal uw logo er niet zo mooi uitspringen en is het dus ook geen goede reclame voor uw bedrijf. 

De bedrukte caps en petten zijn ook nog eens snel leverbaar en kunnen ook in een kleinere oplage worden geleverd. 

06-04-2018

*************************************************************************************************

Bedrukte caps en bedrukte petjes bij Zintuig

Bedrukte caps en bedrukte petjes vindt u bij Zintuig. Zintuig is gespecialiseerd in relatiegeschenken en zorgt voor een uniek geschenk voor al uw klanten of relaties. De promotionele caps zijn uiterst geschikt voor promotionele doeleinden. Deze bedrukte petjes kunt u uitdelen tijdens beurzen of andere gelegenheden. Het mooie hiervan is dat de klant blij is maar u ook. De klant draagt een leuk petje terwijl zij reclame maken voor uw bedrijf!

 

Caps bedrukken is nog nooit zo makkelijk geweest

Het bedrukken van caps en petjes is voor u geen probleem. Het enige wat wij nodig hebben is een logo en uw reactie op de eerste proef. De petjes zijn er in diverse kleuren en kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Aan de hand hiervan komen we steeds dichterbij het uiteindelijke resultaat. Een resultaat speciaal voor u op maat gemaakt! Als u de perfecte pet heeft gevonden op de website, dan kunt u op de pagina eenvoudig de kosten bereken biij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.