• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kubusblokken bedrukken
Kubusblokken bedrukken

Kubusblokken bestellen voor je relaties

Waarschijnlijk heeft iedereen, thuis of op kantoor wel een kubusblok staan met een stapel memoblaadjes erin. Deze kubusblokken zijn dus een waanzinig geschenk voor je relaties waardoor zij altijd jouw bedrijf zullen herinneren. 


Producten

Kubusblokken als relatiegeschenk 

Een kubusblok is een origineel geschenk voor uw relaties. Bijna iedereen heeft op kantoor of thuis wel een kubusblok staan waar de memoblaadjes inzitten. Bij Zintuig vindt u een ruim aanbod aan verschillende kubusblokken. Zo is er natuurlijk de standaard kubusblok, maar ook kubusblokken in verschillende vormen. 

 

Kubusblokken bedrukken en bestellen

De kubusblokken bij Zintuig.nl zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Wij adviseren u om van de bedrukking gebruik te maken. Dit omdat de kubusblokken bijna altijd een prominente plaats op het bureau krijgen. Als de kubusblok daar voorzien is van uw logo zorgt dit ervoor dat de ontvanger uw bedrijf niet uit het oog verliest. Naast de kubusblok kunt u bij Zintuig ook het papier voor in de kubusblok laten bedrukken met uw logo of tekst. Als u de perfect kubusblok heeft gevonden kunt u deze eenvoudig bestellen. Op de pagina kunt u direct bereken wat de kosten zullen zijn voor de kubusblok bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de kubusblok bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! ********************************************************************************************************************


Relatiegeschenken en kubusblokken

De kubusblokken zijn originele relatiegeschenken. Dit relatiegeschenk is goed voor jong en oud. Op kantoor en voor privé. Een kubusblok is een enerverend spelletje. Voor u het weet, bent u een uur verder. De kubusblokken kunt u altijd bedrukken naar uw voorkeur. Wat denkt u van een persoonlijke tekst?


Naast kubusblokken ook papierhouders

Wij leveren papierhouders die wij kunnen voorzien van uw logo. Naast het bedrukken van de papierhouder kunnen wij ook het papier zelf bedrukken. Deze bedrukte papierblokken blijven zeker liggen op het bureau van uw klant. De kubushouders kunnen ook worden uitgerust met een pennehouder of andere accessoires.