• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ecologische relatiegeschenken
Ecologische relatiegeschenken

Eco relatiegeschenken

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende ecologische en duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn ideaal voor uw bedrijf als u uw groene imago uit wilt daragen aan uw realties. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en vindt het perfecte geschenk voor uw relaties. 


Producten

Eco relatiegeschenken

Is duurzaamheid een belangrijk aspect voor uw bedrijf? Geeft u om het milieu en houdt u bij de aanschaf van producten daar rekening mee? Dan zijn de eco relatiegeschenken iets voor u. Met ecologische relatiegeschenken geeft u aan uw naasten een cadeau met een goed verhaal.

  

Waarom eco relatiegeschenken geven een goed idee is

Zoekt u een echt bijzonder en trendy cadeau? Met eco relatiegeschenken zit u altijd goed. Laat de eco relatiegeschenken bedrukken met uw logo en u bent onlosmakelijk verbonden met een duurzaam karakter. Een duurzaam relatiegeschenk geven aan uw medewerkers of uw klanten, is niet alleen goed voor uw relatie, maar ook voor het milieu. Duurzame relatiegeschenken gaan langer mee en zijn vervaardigd van materialen die goed zijn voor het milieu. Een win-win situatie dus. Daarnaast geeft u een goed signaal af bij uw medewerkers, uw partners of uw klanten. Door het geven van een ecologische relatiegeschenk toont u aan dat u een man of vrouw bent van idealen en niet alleen geeft om uw relaties, maar om de gehele wereld. Dat maakt u betrouwbaarder, vriendelijker en empathischer. De soorten eco relatiegeschenken De mogelijkheden in eco relatiegeschenken zijn eindeloos. Met eco relatiegeschenken kunt u alle kanten mee opgaan. U kan kiezen voor eco gadgets die werken op wind energie of zonne energie. Daarmee bespaart u op langer termijn energie. Denk hierbij aan een oplader die werkt op zonne-energie. Tevens kunt u kiezen uit ecologische relatiegeschenken die gemaakt zijn van duurzaam en / of biologisch materiaal. Denk hierbij aan bamboebekers, recyclebare schriften of pennen gemaakt van karton.

Het belang van relatiegeschenken geven

U herinnert uw klanten aan uw bestaan.

U zorgt voor een positieve herinnering aan uw bedrijf.

U verbetert de relatie tussen u en de ontvanger.

De ontvanger is toegankelijker om met u in zee te gaan


Het assortiment van Zintuig

Zintuig biedt een compleet assortiment aan ecologische, duurzame gadgets en relatiegeschenken. In ons volledige aanbod kunt u diverse duurzame artikelen vinden. Zoals muismatten die zijn gemaakt van gerecycled materiaal (hergebruikte autobanden), pennen en schriften met recyclebare papier en karton en ecologische bekers. Bij Zintuig vindt is voor iedereen met een 'groene' visie het geschikte adres.


Eco relatiegeschenken bestellen

Wilt u de eco relatiegeschenken bedrukken? Geef uw bedrukking door en wij regelen het voor u. Bestel online uw gewenste duurzame relatiegeschenken en ontvang snel uw gadgets.

 
 

***************************************************************************************************************


Opzoek naar een bijzonder en trendy relatiegeschenk? Met onze ecologische relatiegeschenk zit u altijd goed!

Houd uw bedrijf zich bezig met het milieu? Dan wilt u natuurlijk ook ecologische relatiegeschenken voor uw relaties. Met ecologische relatiegeschenken geeft u uw relaties een geschenk met een boodschap. Duurzame relatiegeschenken gaan langer mee en zijn vervaardigd van materialen die goed zijn voor het milieu. 


Het assortiment van ecologische relatiegeschenken

Wij hebben een groot assortiment met ecologische producten. Al onze ecologische artikelen zijn gemaakt van gerecycles materiaal. De mogelijkheden in ecologische producten is erg groot u kunt hiermee alle kanten op. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan opladers die op zonne energie of wind energie werken. Een klein deel uit ons assortiment:

Bedrukken van ecologische producten

Heeft u een relatiegeschenk uit gekozen voor uw relaties? Dan kunt u deze nog helemaal laten personaliseren. Wij kunnen voor u de gekozen geschenken ontwerpen en laten bedrukken. Zodra u uw bedrijfslogo of boodschap bij ons aanleverd maken wij voor u een digitale drukproef. Deze drukproef kunt u nog iets laten aanpassen of goedkeuren. Pas bij goedkeuring van de drukproef zetten wij de drukkerij voor u aan het werk om zo min mogelijk het milieu te beschadigen.