• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Handige kantoor artikelen
Handige kantoor artikelen

Kantoorartikelen bedrukken met uw logo

Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende handige kantoorartikelen. Deze kantoor artikelen zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder het volledige aanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden. U 

Producten

Handige kantoorartikelen bedrukken


Reclame maken met relatiegeschenken? Het kan door kantoorartikelen te bedrukken met een gepersonaliseerde afbeelding of met het logo van uw bedrijf

Een slimme ondernemer bedenkt regelmatig nieuwe manieren om zijn of haar bedrijf op de kaart te zetten. Heeft u al gebruik gemaakt van promotiemiddelen als posters, flyers en visitekaartjes en zoekt een andere manier om reclame te maken voor uw bedrijf? Dan kunt u ook kantoorartikelen bedrukken, om deze kantoorartikelen met reclame vervolgens weg te geven als zakelijke relatiegeschenken. Meer over het bedrukken van kantoorartikelen, leest u op deze pagina. 


De voordelen van kantoorartikelen bedrukken als relatiegeschenken

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het bedrukken van kantoorartikelen om deze producten vervolgens weg te geven aan uw zakelijke relaties. Het eerste voordeel van bedrukte kantoorartikelen als zakelijke geschenken, is het feit dat u hier uw trouwe zakenrelaties mee kunt verrassen. U bedankt hen voor hun steun, hun inzet, hun vertrouwen of hun investering in uw bedrijf en dit is altijd goed voor de relatie.


Een ander voordeel van kantoorartikelen laten bedrukken, is dat u hier subtiel reclame mee kunt maken. Jouw zakelijke relaties zijn blij met jouw cadeau en zoeken er verder niets achter, maar u kunt ondertussen wel reclame maken voor uw bedrijf. Geef je bijvoorbeeld een kurken schrijfmap en wordt deze meegenomen op vakantie of bij de picknick, dan maak je zakelijke relatie reclame voor uw bedrijf met deze hirkop - documenten map.


De mogelijkheden van kantoorartikelen laten bedrukken

Bedrukte kantoorartikelen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld een koeltas laten bedrukken, maar u kunt ook producten als pennen, mappen, mokken, visitekaarthouders, bureausets, paperclips en zelfs thermosflessen laten bedrukken. Wat voor producten u ook weg wil geven aan uw zakelijke relaties: u kunt deze producten laten bedrukken om subtiel reclame te maken met uw gift, en heel goedkoop.


Bestel uw eigen bedrukte kantoorartikelen

Bent u overtuigd van de voordelen van kantoorartikelen bedrukken en staan de vele mogelijkheden van kantoorartikelen laten bedrukken u wel aan? Bestel dan uw eigen bedrukte kantoorartikelen bij Zintuig.nl, want Zintuig.nl heeft vele verschillende kantoorartikelen te koop. Bent u nieuwsgierig geworden naar het totale aanbod kantoorartikelen om te laten bedrukken? Bekijk het aanbod dan direct online en kies uw favoriete kantoorartikelen om door Zintuig.nl te laten bedrukken of graveren met een tekst, logo of afbeelding naar keuze.