• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bouw gerelateerde relatiegeschenken
Bouw gerelateerde relatiegeschenken

Bouw gerelateerde relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor in de bouw?

Dan kan zintuig je helpen. Hier een overzicht van onze bouwgerelateerde relatiegeschenken.

Producten

Welke promotionele artikelen of relatiegeschenken worden er gebruikt in de bouw?

In de bouwsector spelen relatiegeschenken en promotieartikelen een rol, zowel voor bedrijven die in de sector opereren als voor hun klanten en partners. Mede omdat er veel gebouwd en hard gewerkt  wordt en personeel schaars is worden de mensen van de bouw af en toe verwend met een fijne opsteker. Hier zijn enkele van de meest populaire en nuttige relatiegeschenken en promotieartikelen die vaak in de bouw worden gebruikt:

1. Bedrukte Meetlinten Meetlinten met het logo van een bouwbedrijf zijn zeer praktisch en worden vaak gebruikt op de bouwplaats. Ze zijn handig voor het meten van afstanden, wat cruciaal is voor nauwkeurigheid in de bouw.

2. Bouwhelmen: Bedrukte bouwhelmen zijn niet alleen essentieel voor de veiligheid op de bouwplaats, maar ze kunnen ook dienen als een uitstekende promotietool. Het logo van het bouwbedrijf op de helm zorgt voor merkherkenning.

3. Gepersonaliseerde Werkkleding: Bedrijfskleding zoals t-shirts, polo's, jassen en overalls met het bedrijfslogo zorgen ervoor dat werknemers er professioneel uitzien en tegelijkertijd het merk van het bouwbedrijf promoten.

4. Waterflessen en Drinkbekers bedrukt: Hydratatie is belangrijk op de bouwplaats, en bedrukte waterflessen en drinkbekers met het bedrijfslogo zijn handige geschenken die werknemers dagelijks kunnen gebruiken.

5. Gereedschapssets: Kleine gereedschapssets met het bedrijfslogo zijn handige relatiegeschenken voor klanten of partners in de bouwsector. Ze kunnen variëren van schroevendraaiers tot zakmessen.

6. Notitieboekjes en Pennen: Bouwprofessionals hebben vaak notitieboekjes en pennen nodig om aantekeningen te maken en metingen op te schrijven. Het bedrijfslogo op deze items is een subtiele vorm van marketing.

7. Veiligheidsartikelen en hesjes: Denk aan veiligheidsbrillen, oorbeschermers of handschoenen met het bedrijfslogo. Ze benadrukken het belang van veiligheid op de bouwplaats en tonen de betrokkenheid van het bedrijf.

8. Bouwplannen en Kalenders: Kalenders met bouwthema en bouwplannen met het bedrijfslogo zijn handige promotieartikelen die klanten gedurende het jaar kunnen gebruiken.

9. USB-sticks en Powerbanks: Deze gadgets zijn handig voor het opslaan en overdragen van bouwtekeningen en plannen. Bedrukt met het bedrijfslogo, blijven ze herinneren aan de organisatie.

10. Bouwblokken en Mini-Gereedschapsets: Als speelse relatiegeschenken voor klanten met een knipoog naar de bouwsector, kunnen kleine bouwblokken en mini-gereedschapsets met het logo zorgen voor een lach en positieve associaties.

In de bouwsector zijn relatiegeschenken en promotieartikelen niet alleen praktisch maar ook essentieel voor branding en klantloyaliteit. Ze benadrukken de professionaliteit en betrokkenheid van het bedrijf, dragen bij aan een positieve werkomgeving en blijven langdurig in gebruik, waardoor ze uitstekende investeringen zijn voor zowel bouwbedrijven als hun klanten.