• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luciferdoosje bedrukken
Luciferdoosje bedrukken

Luciferdoosjes bedrukken?

Dat kan natuurlijk bij Zintuig. Luciferdoosjes bedrukt met je eigen logo zijn leuke geschenken om uit te delen of om in je bedrijf te hebben. Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Luciferdoosjes bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Heeft u al vele bedrukbare producten overwogen maar kunt u het juiste product niet vinden? Heeft u wel eens gedacht aan het bedrukken van lucifers of aanstekers?

Luciferdoosjes bedrukken

Heeft u wel eens overwogen om luciferdoosjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo? Luciferdoosjes zijn goedkoop en hebben een relatief groot bedrukbaar oppervlak waardoor uw logo goed te zien is. Veel promotionele artikelen zijn vaak nutteloos en zullen snel door mensen weggegooid worden. Bij luciferdoosjes is dit niet het geval, iedereen gebruikt lucifers. 


Aanstekers bedrukken

Een aansteker heeft veelal dezelfde voordelen als lucifers. Iedereen gebruikt aanstekers, in de winter voor de openhaard, kaarsen en vuurwerk. In de zomer voor de barbecue. Het voordeel van een aansteker is natuurlijk dat deze langer mee gaat dan lucifers.


Zintuig relatiegeschenken

Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u lucifers en aanstekers laten bedrukken. Zij zijn specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Er zijn vele honderden opties waar u uit kunt kiezen die allemaal online te bekijken zijn. Alles is duidelijk en overzichtelijk op de website geordend en u komt niet voor verrassingen te staan. Als u de reviews leest op www.zintuig.nl zult u de positieve ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan lezen. Afgezien van de vele opties en de goede kwaliteit van alle producten biedt Zintuig relatiegeschenken ook nog eens de laagste prijsgarantie. Twijfel niet en bestel nu uw bedrukte aanstekers of lucifers op www.zintuig.nl

Niet alleen relatiegeschenken

U kunt lucifers en aanstekers natuurlijk laten bedrukken als relatiegeschenk maar ook voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld eens aan een bruiloft, het is tegenwoordig steeds gebruikelijker om de gasten een bedankje te geven. Het is wel zo prettig als uw gasten iets krijgen wat bruikbaar is en niet meteen weggegooid wordt. Lucifers of een aansteker met de namen van het bruidspaar zijn dan een leuk en goedkoop idee. Verder kunt u denken aan een belangrijke verjaardag. Wordt u bijvoorbeeld 50 en geeft u een feest, geef uw gasten dan een mooie bedrukte aansteker. U vindt het allemaal op www.zintuig.nl