• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Paperclips
Paperclips

Bedrukte paperclips eenvoudig bestellen bij Zintuig.nl

Een paperclip is altijd handig, maar een paperclip met bedrukking is nog handiger. Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende paperclips die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Markclips en axionclips zijn ook beschikbaar. Val op en presenteer uw bedrijf met deze unieke paperclips  Bedrukken is altijd mogelijk, maar niet verplicht. Om te bestellen kunt U uw paperclip kiezen en het logo van uw bedrijf specificeren bij ons. Cards paperclips hebben wij ook.

Producten

Paperclips, markclips en axion clips bij Zintuig.nl

U zult er niet gelijk aan denken bij een relatiegeschenk, maar paperclips zijn dit zeker. Paperclips worden in vrijwel elke branche, op elk kantoor wel eens gebruikt om papier bij elkaar te houden. Doordat paperclips, axionclips en markclips regelmatig gebruikt worden op verschillende werkplekken vormen bedrukte paperclips een zeer geschikt relatiegeschenk.


Paperclips bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl vindt u een groot aanbod aan verschillende paperclips, axionclips, en markclips die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om de paperclips te laten bedrukken in een full colour bedrukking. Bij Zintuig.nl kunt u de paperclips eenvoudig bestellen. U kunt op de website bereken wat de kosten worden voor de paperclip met of zonder bedrukking. Als u nog vragen heeft, of advies nodig heeft kunt u altijd contact opnemen. Wij maken zelfs een gratis digitaal afdruk voorbeeld voor U. ******************************************************************************************************************

 

Paperclips van Relatiegeschenken Zintuig.nl

U zult het niet verwachten, maar paperclips zijn uniek. Volledig bedrukbare paperclips in verschillende vormen en maten, dat maakt ze zo speciaal. Naast markclip bieden wij ook andere paperclips aan die voorzien kunnen worden van uw logo. 


Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.