• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco - recycle - groen - bewust
Eco - recycle - groen - bewust

Duurzame relatiegeschenken bedrukken.

Relatiegeschenken bedrukken die het duurzame karakter van uw boodschap laten stralen! Eco, groen, recycled of biologisch afbreekbaar, een ruime selectie artikelen die allemaal uitblinken door het groene karakter. Allemaal duurzame producten die wij kunnen bedrukken met uw logo en boodschap. 

Producten

Laat zien dat uw bedrijf om het milieu geeft met onze duurzame relatiegeschenken!

Het wordt steeds belangrijker dat bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, milieu en het welzijn van de mensen. Waarom niet naar buiten brengen dat uw bedrijf bewust bezig is met het milieu door duurzame relatiegeschenken te geven aan uw relaties. Duurzame relatieschenken zijn voor alles inzetbaar en u draagt een steentje bij aan het milieu!

Onze ecologische relatiegeschenken

Al onze producten kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo of uw boodschap voor uw relaties. 

Een kleine greep uit ons assortimet:

Als onze producten zijn gemaakt uit materialen als jute, bamboe, recyclagepapier of hout. 

Duurzaam relatiegeschenk laten bedrukken?

Om een persoonlijke tint te geven aan uw relatiegeschenken kunt u deze bij Zintuig.nl laten bedrukken. Bij het aanleveren van uw bedrijfslogo of boodschap maken wij voor u een digitale drukproef, deze kunt u goedkeuren of nog iets laten aanpassen. Dit gaat bij ons allemaal digitaal om de schade aan het milieu zoveel mogelijk te beperken. Pas bij goedkeuring van de drukproef worden uw relatiegeschenken bedrukt. 

Duurzame relatiegeschenken voor een duurzame relatie

We kunnen er niet meer naast kijken: de opwarming van de aarde is – letterlijk – een hot item. Het milieubewustzijn neemt hand over hand toe en mensen verdiepen zich in allerlei ecologische oplossingen en toepassingen. Met het schenken van een duurzaam relatiegeschenk draagt u ook uw steentje bij en profileert u uw bedrijf als een dynamisch en vooruitstrevend merk. U laat uw bekommernis zien omtrent de milieuproblematiek door verantwoorde relatiegeschenken weg te geven. Een vertrouwenwekkend gebaar dat sympathie en nieuwsgierigheid opwekt; twee emoties die meespelen in de beslissing om tot een aankoop over te gaan.

Duurzaamheid is trendy

Herlaadbaar, herbruikbaar: het zijn begrippen die meer en meer opduiken bij veel gebruiksvoorwerpen, waarom dus ook niet bij een gift van uw hand? Door aandacht te schenken aan ecologisch verantwoorde materialen, benadrukt u zichzelf als een maatschappelijk verantwoord ondernemer. Accessoires zoals een lader op zonne-energie of een handige USB-reisset sluiten bovendien volledig aan bij de noden van de huidige consument, uitgerust met smartphone en tablet.

Duurzame relatiegeschenken: voor alles inzetbaar

Wat ook uw corebusiness is, met een duurzaam relatiegeschenk krijgt uw merk er een dimensie bij. Sportmanifestaties, ludieke acties, introducties van een nieuw product: schenk een duurzaam relatiegeschenk en de aandacht is getrokken. Of u nu uw werknemers wilt verwennen met een cadeautje, leerlingen op school, in het verzekering wezen zit of in de voedingsindustrie en U wilt uw klanten een geschenk doen: duurzame relatiegeschenken vallen nooit uit de toon. Trek de ecologische kaart voor uw volgende actie en maak het milieu tot uw bondgenoot. Zintuig.nl heeft de perfecte duurzame relatiegeschenken en de gespecialiseerde kennis in huis om van uw actie een succes te maken. Overtuig uzelf en contacteer ons!