• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Knijpers
Knijpers

Wasknijpers bedrukken met jouw logo

Wil jij snel en gemakkelijk jouw logo op een uniek geschenk laten drukken? Dan zijn wasknijpers een uitstekende keuze als promotiemateriaal. Een wasknijper met jouw bedrukte logo is namelijk een item dat regelmatig en veelvuldig gebruikt wordt in elk huishouden. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat jouw reclame minstens 4 keer per week onder de aandacht komt en gebruikt wordt, en dat wel 5-10 jaar lang. Een effectievere reclame kun je je niet voorstellen!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wasknijpers bedrukken of andere knijpers met opdruk: een superhandige en slimme keuze!

Wil jij je logo laten pronken op het knijpertje waarmee je producten vers houdt? Dat is ideaal voor iedereen die graag gezien wil worden. Zodra jouw knijpertje eenmaal zijn plekje heeft gevonden in het keukenlaatje, de schuur of het kantoorlaatje, zal het telkens opnieuw gebruikt worden. Telkens wanneer het wordt gebruikt, wordt jouw logo gezien op dat handige knijpertje. 

Wasknijpers met opdruk

Bij ons kun je snel, voordelig en met een gratis drukproef bedrukte knijpers bestellen in allerlei vormen en maten. Of het nu gaat om knijpers voor het sluiten van zakken chips of de zak met aardappelen, of zelfs wasknijpers, bij Zintuig kunnen we je helpen. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden.