• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Stappentellers
Stappentellers

Stappentellers bedrukken met uw logo??

Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld waarop u kunt zien of het logo eruit komt te zien zoals u wilt. Stel dat het logo op het voorbeeld niet bevalt dan kunnen wij deze meteen aanpassen. Zintuig.nl, uw vaste plek voor alle relatiegeschenken op maat gemaakt met uw logo of afbeelding.

Producten

Stappenteller bedrukken

Ben u op zoek naar een originele en doeltreffende manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een nieuw publiek? Of wilt u uw werknemers en contacten een leuk promotiegeschenk aanbieden? De bedrukte stappenteller geeft u de mogelijkheid om een voordelig, maar populair, artikel weg te geven. Met name in de zomer is de stappenteller een graag ontvangen promotiegeschenk. De ontvanger van de teller ziet uw bedrijfsgegevens keer op keer. Onderzoek wijst uit dat een stappenteller gemiddeld 3 maal per week wordt gebruikt. Zo komt uw onderneming keer op keer in de spotlight te staan.

 

Laat een stappenteller bedrukken als promotiegeschenk


Een stappenteller laten bedrukken met logo is veel voordeliger dan men vaak denkt. Wij leveren hoogwaardige stappentellers in verschillende kleuren en uitvoeringen. U kunt kiezen voor een budget stappenteller, maar uiteraard ook voor een meer luxe exemplaar, de keuze is aan u. Een van onze meest gekozen bedrukte stappentellers is de trendy stappenteller. Dit apparaat biedt een goede functionaliteit en is geliefd bij de gebruiker. Werp een blik op ons uitgebreide assortiment tellers en andere veel gebruikte bedrukte accessoires. Het weggeven van een stappenteller aan het personeel kan helpen het ziekteverzuim terug te brengen. U legt met uw promotiegeschenk de nadruk op het verhogen van de conditie en het verbeteren van de gezondheid. 

 

Met spoed een stappenteller bedrukken? Dat kan!


Wij zijn van mening dat een bedrukt promogeschenk van een hoogwaardige kwaliteit moet zijn en uiteraard tevens functioneel moet zijn. Het item is het visitekaartje voor uw bedrijf en moet een goede uitstraling hebben. Kies voor een goedkope stappenteller, of laat een ander artikel bedrukken met uw logo, tegen een onverwacht lage prijs. Wij kunnen uw bestelde artikelen snel leveren, zodat u ook op de korte termijn een leuke actie kunt plannen. Een voorbeeld van een van onze bedrukte stappentellers met een zeer snelle levertijd is deze goedkope stappenteller.


Organiseer een nieuwe actie met goedkope stappentellers als give-away


Plan nu een succesvolle promotie-actie en bestel de leukste give-aways voor uw onderneming. Stel een origineel pakket samen met bedrukte stappentellers, geef een teller weg bij aankoop van bepaalde artikelen, of organiseer een wedstrijd of prijsvraag. Kortom, er zijn manieren te over waarop u met uw bedrukte stappentellers (of andere bedrukte artikelen) uw bedrijf onder de aandacht brengt van een potentieel nieuwe klant. Ontdek nu ons veelzijdige aanbod aan bedrukte stappentellers en gebruik een voordelige en unieke manier om uw bedrijf te promoten.