• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schrijfmappen
Schrijfmappen

Schrijfmappen bedrukken met bedrijfslogo?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende schrijfmappen. Deze mappen zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo zodat u vooraf kunt zien wat het resultaat zal zijn. Als U niet wilt bedrukken zijn onbedrukte exemplaren ook verkrijgbaar. Bedrukken is daarentegen wel een goed idee om Uw logo te laten zien.

Producten

Schrijfmappen bedrukken met uw eigen logo


Heeft u een goede zakelijke relatie of wilt u graag een samenwerkingspartner bedanken? Een relatiegeschenk komt hierbij goed van pas. Relatiegeschenken zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. U toont waardering naar uw relatie. Dat niet alleen, het verhoogt ook de exposure van uw bedrijf. Alleen wat is een geschikt relatiegeschenk? Het maken van de juiste keuze voor het cadeau voor uw klant of relatiepartner is soms best lastig door het brede aanbod aan relatie artikelen. Laat uw keus vallen op schrijfmappen bedrukken! Bedrukte schrijfmappen met logo zijn goed geschikt als relatiegeschenk. Kopen dus! Laat uw unieke bedrijfsimago naar voren komen met gepersonaliseerde schrijfmapjes.

 

De voordelen van schrijfmappen


Het geven van bedrukte schrijfmappen verbetert de relatie tussen u en uw klant. Een betere verstandshouding is één van de gunstige effecten dat een bedrukte schrijfmap met zich mee brengt. Schrijfmappen zijn kantoorartikelen die veel gebruikt worden en van hot naar her verplaatst worden. Daarom is het geven van bedrukte schrijfmappen ideaal. Schrijfmappen bedrukken met het logo van uw bedrijf zorgt voor snelle naamsbekendheid. De ontvanger neemt de schrijfmap met uw logo overal mee naar toe, omdat het zo’n handig hulpmiddel is. Het is namelijk een ideaal middel om notities en notulen bij te houden. Een schrijfmap draagt fijn en het is prettig in gebruik. Naar elke vergadering en voor elke afspraak buiten de deur tovert de ontvanger de schrijfmap met uw logo uit zijn tas. Dit kan gesprekken uitlokken over uw bedrijf. Zomaar kan dat leiden tot nieuwe klanten. U behaalt dubbele winst. De relatie met uw relatie verhoogt, en u heeft ook nog eens nieuwe klanten verworven. De kosten voor het bedrukken van schrijfmappen transformeren naar een duurzame investering.


Kiezen van een schrijfmap


Er zijn veel verschillende schrijfmappen in diverse kleuren, formaten en materialen verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een luxe uitvoering of gewoon een eenvoudige uitvoering. Bij ons is er keus genoeg. U vindt hier schrijfmappen in A4 formaat. Schrijfmappen in de vorm van notitieblokken. Of schrijfmappen die ook kunnen dienen als tablethouder. Wat u ook zoekt, de juiste schrijfmap vindt u hier!


U kunt de schrijfmappen bedrukken met het logo van uw bedrijf of merk. Kies voor een design dat aansluit bij de schrijfmap en houdt rekening met de te kiezen kleuren. Indien uw logo zwart is, zal deze niet meer zichtbaar zijn op een zwarte schrijfmap. Dat zou zonde zijn van uw tijd, geld en exposure. Indien u twijfelt over het design is het altijd mogelijk om een proefdruk van de schrijfmap te ontvangen. 

 

Bestseller


Een absolute bestseller van Zintuig is de A4 schrijfmap met rits. Een schrijfmap in A4 formaat is zeer populair. Deze schrijfmap bevat ook nog eens een extra schrijfblok en is gemakkelijk te sluiten middels een rits. Hierdoor blijft de schrijfmap langer houdbaar.