• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Isolatie & thermos bekers
Isolatie & thermos bekers

Thermosbeker bedrukken

Wilt je subtiel reclame maken? Laat dan thermosbekers bedrukken voor je bedrijf! Er zijn vele manieren om reclame te maken voor je producten en/of diensten. De meeste ondernemers maken reclame door promotiemiddelen als posters, flyers en online banners in te zetten, maar je kan je bedrijf ook op een andere manier op de kaart zetten. Namelijk met thermosbekers die voorzien zijn van je eigen logo. Bekijk het volledige aanbod hieronder en vindt de perfecte thermosbeker voor jouw bedrijf. 

Producten

Thermosbeker bedrukken

Subtiel reclame maken? Laat thermosbekers bedrukken

Bent u zelf meer een liefhebber van de subtiele reclame, dan kunt u producten laten bedrukken met uw logo. Denk hierbij niet alleen aan standaard promotiemiddelen als bedrukte shirts, maar bijvoorbeeld ook aan bedrukte thermosbekers. 

De bedrukte thermosbeker: het ideale promotiemiddel voor de winter

In de winter kan het flink koud worden in Nederland. Komt de temperatuur rond het nulpunt, dan heeft iedereen behoefte aan een warm drankje. Een goede manier om thuis een warm drankje te bereiden en dit drankje mee te nemen, is door een thermosbeker te gebruiken. Een thermosbeker houdt uw drankje lekker warm, ook als u lang in de koude buitenlucht bent. 

U kunt gebruik maken van het stijgende gebruik van de thermosbeker in de koude wintermaanden door een thermosbeker te bedrukken. U zet het logo van het bedrijf subtiel en toch opvallend op de beker en iedereen die in aanraking komt met de bedrukte thermosbeker, komt indirect in aanraking met uw bedrijf. 

Een thermosbeker bedrukken: een leuk relatiegeschenk

U kunt de bedrukte thermosbeker verspreiden door de beker cadeau te geven aan zakelijke relaties. Denk hierbij aan investeerders en partijen waarmee u samenwerkt, maar ook aan klanten en uiteraard uw medewerkers. Hoe meer thermosbekers u laat bedrukken en u onder uw zakelijke relaties verspreidt, hoe groter het bereik is van uw subtiele reclamecampagne. Daar komt nog bij dat het leuk is om een bedrukte thermosbeker cadeau te krijgen, dus u doet uw zakelijke relaties ook nog een plezier met deze campagne. 


Uw eigen thermosbeker bedrukken? Dat doet u eenvoudig online

Bent u overtuigd van de voordelen van thermosbeker bedrukken voor uw bedrijf? Dan kunt u uw eigen thermosbekers eenvoudig en snel via het internet laten bedrukken. Kies een thermosbeker die u mooi vindt, geef aan wat er op de thermosbeker moet staan en de drukkerij gaat direct aan de slag om de beker op de juiste manier te drukken. Snel na thermosbeker kopen krijgt u uw aankopen op uw zakelijke adres afgeleverd, zodat u de bedrukte bekers zo snel mogelijk kunt verspreiden. Ook als u een groot aantal bekers nodig heeft voor uw zakelijke relaties, heeft u uw bedrukte aankopen na thermosbeker bestellen snel op kantoor.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod voor thermosbeker bedrukken? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment en kies uw favoriete beker voor thermosbeker bestellen.

Isoleerbekers en thermosbekers; de warmte achter Relatiegeschenken Zintuig.nl

Wilt u uw koffie warm houden? De isoleerbekers zijn uiterst geschikt voor het warm houden van dranken. De thermobeker is verkrijgbaar in meerdere soorten en maten. Wanneer u naar de afbeeldingen kijkt, ziet u dat er meest gangbare isoleerbeker bestaat uit meerdere delen. De roestvrij stalen wand zorgt ervoor dat uw drinken warm blijft.

Relatiegeschenken bedrukken

Het is geen probleem als u uw relatiegeschenken wilt bedrukken. Zo kunt u de thermo beker een eigen twist geven. Zintuig biedt u meerdere opdrukmethoden. Elke opdrukmethode heeft zijn eigen stijl, voor de mensen die behoefte hebben aan meer informatie over druktechnieken. De thermo beker heeft een korte levertijd. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u het eindresultaat ziet. Bestel uw thermo beker snel!