• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sleutelhangers - lanyards - buttons
Sleutelhangers - lanyards - buttons

Bedrukte sleutelhangers

Als u van plan bent om voor uw onderneming of organisatie een relatiegeschenk te laten bedrukken met uw naam of logo, is het vanzelfsprekend van belang dat dit weggegeven artikel zo vaak mogelijk gebruikt wordt. Denk daarom eens aan sleutlehangers of keycords. Deze artikelen worden vaak dagelijk gebruikt en zorgen ervoor dat veel mensen deze producten zien. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt het perfecte geschenk voor uw bedrijf.

Producten

Bedrukte sleutelhangers verhogen uw naamsbekendheid


Als u van plan bent om voor uw onderneming of organisatie een relatiegeschenk te laten bedrukken met uw naam of logo, is het vanzelfsprekend van belang dat dit weggegeven artikel zo vaak mogelijk gebruikt wordt. Op die manier wordt de ontvanger van het geschenk per slot van rekening keer op keer aan u herinnerd. Een bedrukte sleutelhanger of keycord is wat dat betreft een perfecte en kosteneffectieve manier om letterlijk langdurig bij uw potentiële klanten in beeld te blijven.


 De populariteit van sleutelhangers


Sleutelhangers zijn namelijk een zeer geliefd gebruiksartikel bij de overgrote meerderheid van de bevolking. Het zijn praktische hulpmiddelen, die ervoor zorgen dat diverse sleutels als het ware aan een ring gebundeld worden en dus niet her en der separaat rond blijven slingeren. De opvallende vormgeving van een sleutelhanger kan er daarnaast in veel gevallen voor zorgen, dat u snel uw sleutels in uw broekzak of tas terugvindt.


 In allerlei kleuren en formaten


Aangezien Zintuig.nl niet alleen sleutelhangers in talloze verschillende formaten, maar ook in allerlei uiteenlopende kleuren kan leveren, zijn er altijd wel een of meer varianten in ons assortiment verkrijgbaar, die vrijwel naadloos aansluiten op uw bedrijfskleuren en de activiteiten van uw organisatie of onderneming. Neem op uw gemak een kijkje op onze website om de vele mogelijkheden te bekijken.

 

 Dubbele functionaliteit


Als u op onze website rond struint, zal het u opvallen, dat tal van sleutelhangers een dubbele functionaliteit hebben. Het gaat daarbij dan om meer dan alleen maar uw sleutels bij elkaar houden. Zo verkopen we sleutelhangers, die ook als flessenopener gebruikt kunnen worden. Of er hangt een klein led-lampje aan de sleutelring. Handig als u vaak in het donker thuiskomt en er dan regelmatig moeite mee heeft het sleutelgat te vinden. In al de zojuist genoemde voorbeelden zijn dit soort sleutelhangers natuurlijk prima te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

 

 Doorlopend op het netvlies tijdens beurs of presentatie


Organiseert u bijvoorbeeld een productpresentatie voor een grote groep mensen of bent u de hoofdsponsor van een beurs of seminar, dan kunt u dat duidelijk laten blijken door bij ons bedrukte keycords te bestellen. Gedurende het volledige evenement zal uw bedrijfsnaam dan zeer opvallend om de hals van alle aanwezigen te zien zijn, aangezien iedereen zijn of haar badge moet kunnen tonen om bij het evenement aanwezig te kunnen zijn.

 

 Specialisten in bedrukte relatiegeschenken


Zintuig.nl is voor wat betreft het bedrukken van sleutelhangers en keycords zonder twijfel uw perfecte partner. We zijn al sinds 1998 actief met het succesvol bedrukken van relatiegeschenken en hebben door de jaren heen producten geleverd aan meer dan 25.000 verschillende grote en kleine klanten. We begrijpen dat het bedrukken van relatiegeschenken in veel gevallen maatwerk betreft. Vandaar dat we bij uw bestelling bereid zijn een gratis sample en drukproef te leveren.


 Duidelijk kostenplaatje zonder verrassingen


Buiten ons grote assortiment van uitmuntende kwaliteit, staan we bekend om onze beste prijs garantie. Daarnaast zijn we duidelijk voor wat betreft de kosten die we u rekenen voor de bedrukte artikelen. We brengen u nooit verzendkosten in rekening voor levering binnen Nederland en België en bij ons betaalt u ook geen instelkosten voor het drukproces. Kortom, de totaalprijs die u op onze website aantreft is ook daadwerkelijk het bedrag wat u voor de al dan niet bedrukte relatiegeschenken betaalt.