• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Metaal
Metaal

Relatiegeschenken van metaal, dat gaat lang mee! Duurzaam door levensduur.

Waarom een speciale groep metalen relatiegeschenken onder het kopje eco- bio- en groen? Omdat je ook kan kiezen voor duurzaamheid. Er is geen materiaal duurzamer dan metaal. Denk eens na als je een bedrukte pen zoekt over het verschil tussen een plastic pen en een metalen pen. De kwalitatief zwaarder uitgevoerde metalen pen zal vele jaren langer meegaan dan zijn plastic broertje. Daarnaast leent metaal zich als geen ander voor een gravure, een methode waar geen inkt bij komt kijken, er wordt slechts iets weg gehaald, niks toegevoegd. Dat is ook een duurzame gedachten die niet alleen voor bedrukte pennen op gaat, ook voor alle andere metalen relatiegeschenken.

Heb je vragen? neem dan contact op  via:

Producten

Eco metalen relatiegeschenken bedrukken
Eco metaal bedrukken zonder in te leveren op kwaliteit? Bij Zintuig garanderen we altijd een haarscherp resultaat! Je kan je afbreekbare metalen relatiegeschenken bedrukken of graveren voor een onuitwisbare indruk!

Metaal met tekst bedrukken

-
Dit zijn de mogelijkheden
Geef een persoonlijke touch aan jouw relatiegeschenk door je favoriete relatiegeschenk met tekst te bedrukken. Kies voor de naam van jouw relaties. Of ga voor een motiverende quote of een grappige uitspraak.