• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Papieren tassen
Papieren tassen

Papieren tassen bedrukken, FSC papier.

Op deze pagina vind je een groot aanbod aan verschillende papieren tassen die allemaal bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo of tekst. Deze tassen zijn ideaal om op beurzen weg te geven, of om je klanten hun aankoop in mee te geven. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod papieren draagtassen en vind de tas voor je bedrijf. 

Producten

Bedrukte papieren tassen zijn voor veel gelegenheden, welke papieren tassen laat je bedrukken?

Door het bedrukken van papieren draagtassen vergroot jij je naamsbekendheid van je bedrijf. Dit komt doordat iedereen die je relaties ziet lopen met de bedrukte draagtas ook gelijk je bedrijf op de tas ziet staan. Een papieren tas met bedrukking valt meer op dan een papieren tas zonder bedrukking. Papieren draagtassen zijn op veel verschillende gelegenheden weg te geven, je kunt ze bijvoorbeeld weggeven aan je klanten die in winkel gekocht hebben, ook kun je ze gebruiken als goodiebag op een beurs of een open dag. 

Wij hebben een assortiment samengesteld met verschillende papieren draagtassen die bedrukt kunnen worden. De papieren tassen hebben wij in veel verschillende kleuren en maten. Wij hebben ook papieren tassen die zijn gemaakt van gelamineerd papier met de keuze uit een mat of glanzend oppervlak. 

De verschillende maten papieren draagtassen die wij hebben zijn:

  • Gelamineerde draagtas 160x190x80mm
  • Gelamineerde draagtas 220x290x100mm
  • Gelamineerde draagtas 270x370x120mm
  • Papierentas 180x220x80mm
  • Papierentas 220x310x100mm
  • Papierentas 320x410x120mm

Al onze papieren draagtassen zijn gunstig geprijsd zodat de bedrukte papieren tassen altijd binnen je marketingbudget passen. 

Goedkoop papieren tassen bedrukken

Op het moment dat je een papieren draagtas hebt uitgekozen kunnen wij deze goedkoop voor je laten bedrukken. Na je bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef zodat je van te voren kunt zien hoe je logo op de papieren tas komt te staan. De drukproef is gemaakt in kleur en op schaal. De papieren tassen worden pas bedrukt als je akkoord bent met de drukproef! De druktechniek die wij gebruiken voor de papieren tassen is Zeefdruk. Je kunt de tassen full colour laten bedrukken je kunt zelfs de volledige tas laten bedrukken. Wij kunnen ook de papieren tassen in kleine oplages drukken. Je kunt contact met ons opnemen als je zeker wilt weten of je design op de papieren tas bedrukt kan worden. 

Levering van de bedrukte papieren tassen

Op het moment dat je akkoord bent met de drukproef geven wij een seintje aan de drukkerij dat ze kunnen beginnen met het drukken. De levertijd van de bedrukte papieren tassen is binnen 7 – 10 werkdagen na goedkeuring van de digitale drukproef. De levertijd van onbedrukte papieren draagtassen is binnen 1 – 3 werkdagen. 

Een Bewuste Keuze voor Jouw Branding

In een wereld waar duurzaamheid een kernwaarde wordt, biedt Zintuig jou de perfecte manier om jouw merk op de voorgrond te plaatsen zonder concessies te doen aan de planeet. Met onze bedrukte papieren tassen combineer je stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

Of je nu een evenement organiseert, een winkel runt, of op zoek bent naar het perfecte relatiegeschenk, onze bedrukte papieren tassen zijn de ideale keuze:

Elegante Draagtassen: Perfect voor retail of chique evenementen. Laat je logo of boodschap opvallen op deze stijlvolle draagtassen.

Functionele Boodschappentassen: Een geweldige keuze voor supermarkten, boetieks of beurzen. Robuust, ruim en met je unieke branding.

Speciale Gelegenheidstassen: Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een workshop, of een ander speciaal moment, deze tassen kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Waarom Kiezen voor Zintuig's Bedrukte Papieren Tassen?

Milieubewust Branding: Kies voor papier en draag bij aan een vermindering van plastic afval. Toon klanten en partners dat jouw merk zich inzet voor een groenere toekomst.

Opvallende Kwaliteitsafdrukken: Dankzij geavanceerde druktechnieken komt jouw logo of boodschap perfect tot zijn recht op elke tas.

Flexibele Ontwerpopties: Of je nu kiest voor een subtiel logo of een levendig ontwerp dat de hele tas beslaat, bij Zintuig maken we jouw visie werkelijkheid.

Neem de Groene Route met Jouw Branding

Met Zintuig’s bedrukte papieren tassen geef je niet alleen jouw merk een boost, maar kies je ook voor een duurzamere toekomst. Interesse in onze bedrukte tassen? Neem contact met ons op en samen creëren we de perfecte tas die jouw merk vertegenwoordigt en tegelijkertijd een positieve impact heeft op onze planeet.