• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Papieren tassen
Papieren tassen

Papieren tassen bedrukken, FSC papier.

Op deze pagina vind je een groot aanbod aan verschillende papieren tassen die allemaal bedrukt kunnen worden met je bedrijfslogo of tekst. Deze tassen zijn ideaal om op beurzen weg te geven, of om je klanten hun aankoop in mee te geven. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod papieren draagtassen en vind de tas voor je bedrijf. 

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een veelzijdig relatiegeschenk: bedrukte papieren tassen

Papieren tassen zijn niet alleen praktisch, maar ook een effectieve manier om je merk te promoten. Ze zijn perfect voor klanten die iets kopen in je winkel, of als stijlvolle goodiebags bij evenementen. Je kunt ze zelfs inzetten als duurzaam alternatief voor plastic tassen, wat ze ideaal maakt voor elke gelegenheid.

Ons assortiment van papieren tassen

We bieden een divers assortiment aan papieren tassen in verschillende kleuren, maten en afwerkingen, waaronder matte of glanzende laminering. Onze selectie bevat onder andere:

Gelamineerde draagtassen in diverse afmetingen zoals 160x190x80mm en 270x370x120mm

Eenvoudige papieren tassen in maten zoals 180x220x80mm tot 320x410x120mm

Goedkoop en effectief papieren tassen bedrukken

Wanneer je een keuze hebt gemaakt uit ons assortiment, kunnen we de tassen voordelig voor je bedrukken. Je ontvangt eerst een digitale drukproef zodat je kunt zien hoe je logo of tekst eruit zal zien op de tas. Pas na jouw goedkeuring beginnen we met het drukproces. We gebruiken voornamelijk Zeefdruk voor een hoogwaardige afwerking, maar je kunt ook kiezen voor full colour bedrukking over de gehele tas.

Snelle levering van bedrukte papieren tassen

Zodra je de digitale drukproef hebt goedgekeurd, kunnen we beginnen met het bedrukken van de tassen. De bedrukte papieren tassen kun je binnen 7 tot 10 werkdagen verwachten. Heb je de tassen sneller nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een spoedlevering.

Duurzaamheid voorop

Kies voor papieren tassen van Zintuig en draag bij aan een duurzamere wereld. Deze tassen zijn niet alleen een prachtige manier om je merk te promoten, maar onderstrepen ook je inzet voor het milieu. Neem contact met ons op om de perfecte papieren tassen voor jouw bedrijf te vinden en samen werken we aan een groenere toekomst.