• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zitzak & Hangmatten bedrukken
Zitzak & Hangmatten bedrukken

Hangmatten met bedrukking

Hieronder vindt u een aanbod hangmatten die u volledig kunt bedrukken aan de hand van uw wensen. Met een hangmat geeft u uw relaties een relax moment en daarmee wel heel bijzonder relatiegeschenk. Bekijk snel ons aanbod aan hangmatten. 

Producten

Een hangmat als relatiegeschenk!

Niemand verwacht het om een hangmat te ontvangen als relatiegeschenk, maar toch is het een geweldig relatiegeschenk. Met een hangmat geeft u een heerlijk relax moment aan uw relaties. Wie houdt er nou niet van om lekker in de zon te liggen in zijn eigen hangmat. Bij Zintuig.nl vindt u een aanbod aan verschillende hangmatten leverbaar in verschillende kleuren. Zo zit er voor iedereen een unieke hangmat te vinden die past bij zijn bedrijf. 

 

Hangmatten bedrukken en bestellen

De verschillende hangmatten bij Zintuig.nl kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Door de hangmaten te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of tekst kunt u ervoor zorgen dat uw relatie u nooit meer vergeet. De hangmatten kunt u gemakkelijk bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u de perfecte hangmat gevonden heeft kunt u op de pagina eenvoudig de kosten bereken bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken de hangmat bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

******************************************************************************************************************

 

Een hangmat als relatiegeschenk!

De hangmat is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Zo zit er voor iedereen een unieke hangmat tussen. Een hangmat is een goedkoop alternatief op de conventionele relatiegeschenken. Een relatiegeschenk versterkt u door gebruik te maken van bedrukking!

 

Waarom een hangmat?

Niemand verwacht het om een hangmat te ontvangen als relatiegeschenk. In iedere tuin komt een hangmat goed van pas. In warme landen is het heel normaal om een hangmat te hebben. Lekker relaxen buiten in de zon. Dat wil toch iedereen?