• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fotolijstjes
Fotolijstjes

Fotolijst bedrukken

Zorg ervoor dat je relaties je niet meer vergeten met een bedrukte fotolijst. De dierbaarste foto’s van je relaties zitten in een fotolijst. Als deze fotolijst is voorzien van je logo zal deze leuke gedachte van de foto gekoppeld worden aan jouw bedrijf. Bekijk hier snel het aanbod aan verschillende fotolijstjes en laat je verassen door de mogelijkheden.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bestell je eigen bedrukte foto lijstje nu!

Gebruik een fotolijst of fotoframe als relatiegeschenk voor jouw klanten of werknemers. Fotolijstjes worden gebruikt om de belangrijkste herinneringen in te bewaren en dierbare momenten vast te leggen. Hoe mooi zou het zijn als dat fotolijstje voorzien is van jouw bedrijfslogo? Bij Zintuig.nl is dit mogelijk. Met een groot aanbod aan verschillende fotolijstjes die allemaal bedrukt kunnen worden, vind je altijd wel een lijstje dat bij jou past. Toon je waardering aan je klanten en werknemers door gebruik te maken van een fotolijst of fotoframe als relatiegeschenk!

Bedrukken en bestellen

Je kunt de verschillende fotolijstjes op Zintuig.nl naar wens laten bedrukken. Door de fotolijstjes te bedrukken, zorg je ervoor dat je in de gedachten van de klant blijft. Als je het perfecte fotolijstje hebt gevonden op de website, kun je eenvoudig de kosten berekenen voor de fotolijstjes bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kun je met een paar klikken de fotolijstjes bestellen. Wil je liever telefonisch bestellen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotolijst of fotoframe als promotiemateriaal

Toon je waardering en verhoog de arbeidsproductiviteit door een fotolijst of fotoframe te gebruiken als relatiegeschenk. Het is een perfecte manier om je waardering te tonen en tegelijkertijd een blijvende indruk achter te laten.

Relatiegeschenken en promotiemateriaal bij Zintuig

Zintuig is gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche biedt Zintuig alle relatiegeschenken aan tegen scherpe prijzen. Jouw relatiegeschenk vind je hier!