• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Fotolijstjes
Fotolijstjes

Fotolijst bedrukken

Zorg ervoor dat je relaties je niet meer vergeten met een bedrukte fotolijst. De dierbaarste foto’s van je relaties zitten in een fotolijst. Als deze fotolijst is voorzien van je logo zal deze leuke gedachte van de foto gekoppeld worden aan jouw bedrijf. Bekijk hier snel het aanbod aan verschillende fotolijstjes en laat je verassen door de mogelijkheden.


Producten

Fotolijst of fotoframe als promotiemateriaal

Fotolijstje worden gebruikt om de belangrijkste herinneringen in te bewaren. Dierbare momenten worden meestal vastgelegd in een foto. Deze dierbare foto’s worden natuurlijk mooi bewaard in een fotolijstje. Hoe mooi zal het dan zijn als dat fotolijstje voorzien is van uw bedrijfslogo? Bij Zintuig.nl is dit mogelijk. Met een groot aanbod aan verschillende fotolijstjes die allemaal bedrukt kunnen worden is er altijd wel een lijstje te vinden die bij u past. Toon uw waardering aan uw klanten en werknemers door gebruik te maken van een fotolijst of fotoframe als relatiegeschenk!

Bedrukken en bestellen

De verschillende fotolijstjes op zintuig.nl zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Door de fotolijstjes te bedrukken kunt u ervoor zorgen dat u in de gedachte van de klant blijft. Als u het perfecte fotolijstje hebt gevonden op de website kunt u op de pagina eenvoudig de kosten bereken voor de fotolijstjes bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u binnen een kaar klikken de fotolijstjes bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Fotolijst of fotoframe als promotiemateriaal

Gebruik een fotolijst of fotoframe als relatiegeschenk voor uw klanten of werknemers. Waardering verhoogt de arbeidsproductiviteit. Toon uw waardering aan uw klanten en werknemers door gebruik te maken van een fotolijst of fotoframe als relatiegeschenk!

Relatiegeschenken en promotiemateriaal

Zintuig is gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotiemateriaal. Al meer dan 10 jaar zijn wij actief in de relatiegeschenken branche. Zintuig biedt al haar relatiegeschenken aan tegen scherpe prijzen. Uw relatiegeschenk vindt u hier!