• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Snoep in blikjes
Snoep in blikjes

Snoep in blikjes bedrukken?

Wil jij een logo op je snoepbakje om het snoepen nog iets leuker te maken? Dan hebben we een aantal bedrukbare snoepbakjes voor je, van kleine snoep bakjes met opdruk tot aan grote bakjes. We hebben hier een aantal keuzes voor je. En niet te vergeten, je krijgt een gratis ontwerp van jou logo op het bakje.

Naast onze snoep met opdruk, bedrukken wij ook pepermunt doosjes. Aarzel niet om contact op te nemen

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Blikje snoep laten bedrukken

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk snoepje? Niet alleen een kind wordt blij van een lekker snoepje, maar ook de volwassen mens houdt op zijn tijd van een lekker verfrissend snoepje. Als bedrijf zijnde is het dan ook erg leuk om je relaties te verrassen met snoep in een bijzonder bedrukt blikje of doosje. Wat te denken van pepermuntjes, die vaak als verfrissend tussendoortje worden gegeten. Snoep in een bedruk blikje is niet alleen een leuke verrassing, maar is tevens goede reclame voor je bedrijf. 

Laat een ongewisse indruk achter bij je relaties

Bij Zintuig relatiegeschenken kun je kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod aan bedrukte blikjes snoep. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Een andere optie is te kiezen voor een bepaalde slogan, die je als bedrijf hanteert. Een boeiende en inspirerende tekst laten opdrukken is ook een goede keuze. In elk geval laat je met deze opties een goede indruk achter bij je relaties. Daarnaast maak je tevens reclame voor je bedrijf en dit kan ten goede komen van je reputatie.

Verras je relatie of geliefde met een bedrukt blikje snoep

Bij Zintuig relatiegeschenken heb je dan ook de keuze uit een groot aanbod uit diverse bedrukte blikjes snoep. Zo hebben we bijvoorbeel een rond doosje met pepermunt.

Maar ook een harten blik, een rood hartvormig blik gevuld met pepermunt, een echte eyecatcher. Het kan natuurlijk niet alleen als relatiegeschenk gegeven worden, maar ook bijvoorbeeld voor je geliefde is het een leuk en liefdevol geschenk. Een perfect cadeautje, waarmee jij je geliefde zeker zal verrassen. Zo is er voor iedereen het perfecte geschenk te vinden in de vorm van een bedrukt blikje snoep.

Bestel snel en eenvoudig online je bedrukte blikje snoep

Door jarenlange ervaring en de aanwezige deskundigheid zijn de bedrukte snoep blikjes van de hoogste kwaliteit. De beste garantie wordt dan ook altijd gegarandeerd, waarbij een gratis proefdruk zelfs mogelijk is. Door het grote en diepe assortiment kun je altijd de perfecte keuze maken. Verras je relatie of geliefde dan ook met een bedrukt blikje snoep. Voor het perfecte relatiegeschenk is snoepen bestellen dan ook snel en eenvoudig geregeld op .