• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen bedrukken
Strandballen bedrukken

Bedrukte strandballen met logo als relatiegeschenk

Op zoek naar de perfecte zomerse promotie? Onze goedkope strandballen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ze zijn ideaal voor evenementen, beurzen en festivals of als giveaway voor bijvoorbeeld reisbureaus. De ballen kunnen worden gepersonaliseerd met een logo of tekst. Met bedrukte strandballen maak je een blijvende indruk bij je doelgroep!

Producten

Strandbal laten bedrukken, een populaire relatiegeschenk voor in de zomer

Een strandbal is een fantastisch geschenk dat perfect bij de zomer past. Je kunt onze opvallende strandballen personaliseren met je eigen logo of een unieke tekst. Beschikbaar in diverse maten van Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter, bieden onze strandballen een breed scala aan mogelijkheden om het perfecte zomer geschenk voor je relaties en klanten te creëren.

Strandballen zijn een van de populairste relatiegeschenken tijdens de zomer. Ze bieden niet alleen plezier en spel tijdens langere dagen en stijgende temperaturen maar vormen ook een perfect medium om je merk zichtbaar te maken. Met een bedrukte strandbal geef je een zowel praktisch als leuk relatiegeschenk dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Een breed scala aan strandballen bedrukt met logo

Onze strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze variëren van kleine ballen met een diameter van 21,5 cm tot grotere exemplaren van ongeveer 49 cm. Daarnaast kun je kiezen uit strandballen in één kleur, met gekleurde strepen of zelfs met een patroon zoals een wereldbol of voetbal. Voor commerciele doeleinden, zoals bijv. winkeldecoratie, bieden we ook strandballen aan met een doorsnede van maar liefst twee meter!

Bedrukte strandballen en nog meer zomerse artikelen 

Naast goedkope strandballen zijn er natuurlijk nog heel veel andere zomergeschenken te bedenken. Bekijk bijvoorbeeld onze stijlvolle zonnebrillen, petten en zonnekleppen (altijd een succes op festivals!). Of laat mooie slippers, waaiers of strandlakens bedrukken! 

Wil je een leuk zomerpakket weggeven aan je personeel? Wij denken graag met je mee. Want naast bovenstaande items hebben we bijvoorbeeld ook parasols, zonnebrand met logo en andere zomerse give-aways. Heb je vragen of wil je advies? Ons team staat klaar om je te helpen! Je kunt ons bereiken via telefoon op 035-6956000 of per e-mail op sales@zintuig.nl.