• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Strandballen bedrukken
Strandballen bedrukken

Strandbal bedrukken als relatiegeschenk

Een strandbal is een fantastisch geschenk dat perfect bij de zomer past. Je kunt deze opvallende strandballen personaliseren met je eigen logo of een unieke tekst. Beschikbaar in diverse maten van Ø 20 cm tot bijna Ø 2 meter, bieden onze strandballen een breed scala aan mogelijkheden om het perfecte zomer geschenk voor je relaties en klanten te creëren.


Producten

Populaire relatiegeschenken voor de zomer

Strandballen zijn een van de populairste relatiegeschenken tijdens de zomer. Ze bieden niet alleen plezier en spel tijdens langere dagen en stijgende temperaturen maar vormen ook een perfect medium om je merk zichtbaar te maken. Met een bedrukte strandbal geef je een zowel praktisch als leuk relatiegeschenk dat gegarandeerd de aandacht trekt.

Een breed scala aan keuzemogelijkheden

Onze strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze variëren van kleine ballen met een diameter van 21,5 cm tot grotere exemplaren van ongeveer 49 cm. Daarnaast kun je kiezen uit strandballen in één kleur, met gekleurde strepen of zelfs met een patroon zoals een wereldbol of voetbal.

Kwalitatieve bedrukkingstechnieken

Voor het bedrukken van de strandballen gebruiken we meestal zeefdruk, een techniek die bekend staat om zijn duurzaamheid tegen water en UV-licht. Dit zorgt ervoor dat je logo lang mooi blijft. Afhankelijk van je wensen kunnen we je logo in tot vier kleuren drukken, wat resulteert in opvallende en kleurrijke designs. De afdrukgrootte hangt af van de grootte van de strandballen, maar je logo zal altijd prominent en duidelijk zichtbaar zijn.

Kortom, of je nu een leuk geschenk zoekt voor als de kinderen weer naar school gaan of je merk wilt promoten op een buitenactiviteit, een bedrukte strandbal is altijd een hit. Heb je vragen of wil je advies? Ons team staat klaar om je te helpen! Je kunt ons bereiken via telefoon op 035-6956000 of per e-mail op sales@zintuig.nl.