• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bureauklokjes
Bureauklokjes

Handige bureauklokkjes voor uw relaties

met deze digitale bureau klokken zorgt u ervoor dat uw klanten of uw personeel altijd optijd zijn. Uw personeel heeft veel baat bij een bureauklok, en bedrukt met uw logo of foto maken zij tevens een tijdloze indruk. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en laat u verrassen door de mogelijkheden in kleur, en personalisering van uw klokje.  

Producten

Bureauklokjes als relatiegeschenken Zintuig.nl

Bureauklokjes zijn altijd handige computer accessoires om op het bureau te hebben. Uw relaties of personeel zal zeker blij worden van deze handige klokjes met datum op word aangegeven. Vaak is er bij het klokje de mogelijkheid om pennen of kaartjes op te bergen. Bij Zintuig.nl vindt u een assortiment bureauklokjes in hippe kleuren en tijdloze design. De klokken zijn ook leverbaar als complete set.

 

Bedrukken en bestellen van bureauklokjes

De bureauklokjes op Zintuig.nl zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. De klokjes kunnen bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Een goed klokje zal eindeloos op het bureau van uw klant blijven staan waardoor zij u maximale aandacht garanderen. De klokjes zijn gemakkelijk te bestellen op de website. Als u vragen heeft over het product of u wilt advies? Neem dan gerust contact op. Wij kunnen ook een gratis digitaal voorbeeld maken. Dat is Zintuig.nl, goedkoop en makkelijk.