• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Lunchboxes, potten, pannen
Lunchboxes, potten, pannen

Lunchboxes, potten, pannen bedrukken met uw logo?

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Lunch box laten bedrukken 

Uw personeel en relaties lunchen ook, waarom zullen ze dan niet lunchen uit de lunchbox die u ze gegeven hebt met uw logo erop bedrukt? Bij Zintuig.nl hebben wij een groot aanbod aan verschillende lunchboxen in verschillende grote. Deze lunchboxen kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo of met een boodschap. Door de lunchboxen te bedrukken zullen de gebruikers ervan constant aan u herinnerd worden zodra zij de lunch box gebruiken.

 

Eenvoudig bestellen

Op Zintuig.nl kunt u heel gemakkelijk en eenvoudig de perfecte lunch box bestellen. Op de site kunt u tevens gemakkelijk bereken wat de kosten zullen zijn voor de lunch box zonder en met bedrukking.  Met een bedrukte lunch box blijft u ongetwijfeld in de gedachte van uw klanten. 

 

 

***********************************************************************************************************************

De nieuwe trend: lunchox met opdruk

Lunchboxen bedrukken  zijn de nieuwe trend op het gebied van relatiegeschenken. In deze categorie vindt u een diverde lunchboxen. Deze kunt u naar uw wensen bedrukken, zodat u altijd een persoonlijk relatiegeschenk kunt weggeven aan nieuwe klanten of personeel. Het is bewezen: relatiegeschenken versterken de band met uw klanten!