• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kompassen bedrukken
Kompassen bedrukken

Kompassen bedrukken?

Ben jij op zoek naar een toffe kompas die je kunt laten bedrukken? Dan staan wij voor je klaar. De kompassen die wij verkopen kun je op maat laten bedrukken met het ontwerp dat jij verstuurd.

Heb je een ontwerp? Stuur je ontwerp gerust door en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je kompas. Naast onze bedrukbare kompas, bedrukken wij ook zaklampen. Altijd handig in het donker!


Producten

Kompassen bedrukken

Op unieke wijze reclame maken? Laat kompassen bedrukken

Er zijn vele manieren om reclame te maken voor uw bedrijf. Vindt u het belangrijk om reclame te maken op unieke wijze, zodat u niet hetzelfde bent als alle andere bedrijven die hun organisatie podium willen geven? Dan kunt u ervoor kiezen kompassen te bedrukken en op deze manier reclame te maken. Welke mogelijkheden u heeft bij kompassen bestellen en wanneer dit interessant is, leest u op deze pagina. 

De mogelijkheden van kompassen bedrukken

Kompassen zijn er in allerlei soorten en maten. Als u kompassen wil gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf of als u een uniek relatiegeschenk zoekt voor belangrijke relaties van uw organisatie, kunt u zelf kiezen welk kompas u wil laten bedrukken. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten kompassen, verschillende vormen kompassen, kompassen van verschillende grootten en kompassen in verschillende kleuren. Heeft u het beste kompas gevonden, dan kiest u zelf wat u op het kompas wil laten zetten. De meeste bedrijven zetten hun logo op het kompas, maar u kunt er ook voor kiezen een slogan, een afbeelding of een korte tekst op uw kompas te laten drukken. 


Kompassen bestellen met uw eigen tekst: leuk in de zomer!

Een kompas is een ideaal reclamemiddel of relatiegeschenk in de zomer. U geeft het kompas aan uw medewerkers, klanten, relaties of investeerders en zij nemen het praktische ding mee op vakantie om zich gemakkelijk te kunnen oriënteren in het buitenland. Handig voor hen, maar nog handiger voor u. Door de kompassen met afbeeldingen of tekst te verspreiden, kunt u namelijk op subtiele wijze reclame maken in het buitenland onder de doelgroep die u graag wil bereiken. De mensen die u de kompassen geeft hebben het idee een leuk en praktisch cadeau te krijgen voor op vakantie en u kunt reclame maken voor uw bedrijf, zelfs buiten de eigen landgrenzen om.

Kompassen bestellen: u doet het eenvoudig online

Veel mensen denken dat het laten bedrukken van kompassen lastig is en bovendien veel tijd kost, maar dit is absoluut niet het geval. Het enige wat u hoeft te doen, is het zoeken van uw favoriete kompas en het uploaden van een bestand om uw kompas te laten bedrukken. Vervolgens plaatst u uw bestelling online, waarna alles voor u geregeld wordt en u enkel nog hoeft te wachten tot uw bedrukte kompassen thuisbezorgd worden. 

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod kompassen? Bekijk ons grote aanbod relatiegeschenken kompassen dan op Kompas bedrukken en zoek uw favoriet!