• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pols en festival bandjes
Pols en festival bandjes

Polsbandjes bedrukken

Ben je op zoek naar leuke polsbandjes voor een feest of beurs? Bij Zintuig vind je een ruim assortiment aan polsbandjes. Wij beschikken over diverse polsbandjes waarvan je de opdruk zelf bepaalt. De polsbandjes kan je goed gebruiken als relatiegeschenk voor je relatie's en bedrijf. Bekijk snel de mogelijkheden

Producten

Polsbandje bedrukken

Een evenement organiseren? Laat een eigen polsbandje bedrukken

Organiseert u een evenement waar kosten aan verbonden zijn in de vorm van betaalde toegangstickets, dan is het belangrijk om de betalende bezoekers van uw event te kunnen identificeren. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door de bezoekers van uw event na het voldoen van hun betaling een polsbandje te geven. Niet-betalende bezoekers worden zo uit het publiek gefilterd en betalende bezoekers die het evenemententerrein even verlaten, kunnen altijd terugkomen. Betrouwbaarder dan een stempel, beter dan een sticker. 

 

Een eigen polsbandje bedrukken

Natuurlijk wilt u de bezoekers van uw event een herkenbaar polsbandje verstrekken, maar het moet niet de bedoeling zijn dat uw polsbandjes zomaar nagemaakt kunnen worden. Geeft u een blanco bandje zonder enige afbeelding of tekst, dan kan uw bandje gemakkelijk nagemaakt worden. Om dit te voorkomen, kunt u een festival bandje laten bedrukken. U zet de naam van het event op het bedrukte polsbandje, u zet er eventueel een datum op en u plaatst eventueel een afbeelding op het bandje en het bandje kan niet nagemaakt worden.

 

De kosten van polsbandje bedrukken

Een polsbandje bestellen met eigen tekst en/of afbeelding lijkt misschien duur, maar dit is helemaal niet zo prijzig als u denkt. Bestelt u uw bedrukte polsbandjes bij de juiste drukkerij, dan hoeft u hier niet veel te investeren. Daar komt nog bij dat u de investering in de bedrukte polsbandjes zo terug hebt verdiend, aangezien er nu geen fraude meer gepleegd kan worden met de toegang tot uw evenement. Alle mensen die er zijn, hebben voor hun tickets betaald en zo heeft u de kosten van polsbandje bestellen zo terugverdiend. 

 

Wat het precies kost om een polsbandje te laten bedrukken, is afhankelijk van het polsbandje dat u bestelt. U kunt een vrij eenvoudig polsbandje bestellen om de kosten te drukken, maar u kunt bij een groter budget ook kiezen voor een festival bandje met unieke opdruk met tekst en afbeelding. 

 

Het bedrukte polsbandje: ook voor andere bedrijven

U kunt een polsbandje laten bedrukken voor uw evenement, maar uiteraard kunt u dit ook voor andere doeleinden doen. Polsbandjes worden ook gebruikt om subtiel reclame te maken voor een organisatie, een product of een dienst of om ‘awareness’ te creëren voor een bepaald onderwerp. Zet u zich als organisatie bijvoorbeeld in voor een bepaald goed doel, dan kunt u dit laten zien met bedrukte polsbandjes. Door de vele mogelijkheden bij polsbandje bedrukken, is dit bedrukte bandje multi-inzetbaar.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod bedrukte polsbandjes? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment festival bandjes en andere bedrukte polsbandjes en kies uw favoriete bandje om te laten bedrukken.

11-1-2017

 

Bedrukte polsbandjes voor uw feest

De mogelijkheden voor polsbandjes zijn heel divers. Zo kunt u uw polsbandjes bedrukken voor een beurs of voor een VIP party in een luxe club. Maak de polsbandjes zo exclusief als u het zelf wilt. Bedrukte relatiegeschenken hebben een positieve werking op de klant!