• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Badstof en handdoeken
Badstof en handdoeken

Handdoeken bedrukken

Iedereen gebruik wel eens een handdoek, al is het niet thuis dan is het wel op het strand of in de sportschool. Doordat handdoeken zoveel gebruikt worden vormen zij een uitstekend geschenk voor je relaties en personeel. Bekijk hieronder het volledige aanbod handdoeken en vindt de perfecte handdoek voor jouw bedrijf. 

Producten

Handdoeken bedrukken

Handdoeken, ze zijn overal wel te vinden. Gewoon bij u in de badkamer, maar ook op het strand, in een kapperszaak, in een wellnesscentrum, overal zijn handdoeken te vinden. Geen wonder, want ieder mens droogt zich elke dag wel een keer af, het zij na een wasbeurt of een warme douche of gebruikt deze bij het sporten. De handdoek is dan ook een dagelijks item dat door iedereen gebruikt wordt. Een perfect geschenk om als bedrijf zijnde aan uw relaties te geven of om een professionele uitstraling te creëren voor uw zaak. 

Handdoeken bedrukken zorgt voor professionaliteit van uw zaak

Stelt u zich eens voor als u een kapperszaak heeft of een beautysalon. Hier heeft u dagelijks te maken met het gebruik van handdoeken of badstof. Wat is er dan ook mooier en professioneler dan dat alle handdoeken op dezelfde manier bedrukt zijn. Handdoeken bedrukken zorgt voor de professionaliteit waar u naar zoekt. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsnaam of een bepaald logo wat u op de handdoeken kunt laten bedrukken. 

Bedrukte handdoek is een handig en nuttig relatiegeschenk

Als bedrijf zijnde is het ook leuk om handdoeken als relatiegeschenk te geven. De handdoek is namelijk een zeer nuttig presentje, dat dagelijks door iedereen wordt gebruikt. Of wat te denken van handdoeken die mensen in de zomer als strandhanddoek gebruiken. Honderden tot duizenden mensen zien dan uw logo staan op de handdoek. Een betere manier van reclame maken voor uw bedrijf is er niet. Een bedrukte handdoek is dan ook een zeer handig en nuttig relatiegeschenk.

Creëer een warme en professionele uitstraling voor uw zaak

Wilt u, uw bedrijf een professionele uitstraling geven, dan is handdoeken laten bedrukken een uitstekende keuze. Bij Zintuig vind u meerdere mogelijkheden wat betreft het formaat of de kleur van de handdoeken. Naast de professionele uitstraling geven de handdoeken ook kleur en sfeer aan uw zaak. De klant zal zich daardoor sneller op zijn of haar gemak voelen. Bent u als bedrijf op zoek naar een heel handig relatiegeschenk dan zijn bedrukte handdoeken een uitkomst. Zintuig zorgt met uitstekende druktechnieken voor een optimaal en maximaal resultaat. Zorg voor een professionele uitstraling van uw zaak of verwen uw relaties met een van de meest nuttige geschenken. 

Handdoeken en badstof

Hier vindt u al uw handdoeken en badstof! Zintuig heeft ruim 35.000 relatiegeschenken in het assortiment. Wij weten zeker dat ervoor u iets tussen zit. Baddoeken en strandlakens voor een leuke bedrijfsreclame. Zintuig.nl bedrukt al uw textiel artikelen. Het is heel makkelijk om uw handdoeken en badstof bij Zintuig!

Druktechnieken in combinatie met handdoeken en badstof

Druktechnieken als transfer print, zeefdruk en borduren staan tot uw beschikking om van elk stukje textiel uw kroonjuweel te maken!  Bekijk de online onze Badstof artikelen. Vraag online een offerte aan of bel naar 035 69 56 000 voor meer informatie.