• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Spiegels
Spiegels

Spiegels bedrukken voor je relaties

Met een spiegel geeft u uw relaties een geschenk waarmee zij voor de dag kunnen komen. Spiegel met kam, make-up spiegel, sleutelhanger spiegel, wij hebben het allemaal, en ook bedrukbaar, zodat u uw logo erop kunt zetten voor dat extra beetje promotie en naamsbekendheid.

Producten

Spiegels als relatiegeschenk!

Iedereen is gecharmeerd van een prachtige spiegel. Het is een artikel dat bij bijna elke vrouw wel aanwezig is in hun handtas. Maar niet alleen bij vrouwen gebruiken geregeld een spiegel, ook mannen hebben op reis vaak een spiegeltje in hun toilettas zitten. Doordat de spiegels gemakkelijk opgevouwen kunnen worden kunnen ze zonder moeite meegenomen op reis. 

 

Spiegel bedrukken

Bij Zintuig.nl is het mogelijk om de spiegels te bedrukken met uw logo of tekst. De dpiegels worden aan de buitenkant bedrukt. Als de spiegel opgevouwen in de tas zit, dan is het logo goed zichtbaar voor de gebruiker van de spiegel. Door de bedrukking zorgt u ervoor dat u in de gedachte blijft van uw relaties. 

 

Eenvoudig bestellen

Bij Zintuig.nl kunt u de perfecte spiegel gemakkelijk bestellen. Op de website kunt u de kosten berekenen voor de gewenste spiegel met, of zonder opdruk. Vervolgens kunt u de spiegel eenvoudig bestellen. Besteld u liever telefonisch, of heeft u help of advies nodig? neem dan gerust contact op. 

 

 

********************************************************************************************************************

Spiegels zijn leuks als relatiegeschenk!

Iedereen is gecharmeerd van een prachtige spiegel. Bij Zintuig bestelt u uw spiegels voor uw relaties. Het is mogelijk om de spiegels te bedrukken met een logo of een afbeelding. Zintuig heeft een breed aanbod aan spiegels en andere relatiegeschenken. Bekijk het aanbod en beslis direct!

 

Bedrukte spiegels: klasse en stijl

Spiegels hebben een bepaalde charme. Zorg ervoor dat u deze uitstraling behoudt voor uw relatiegeschenk. Wanneer u zich hier bewust van bent, zult u zeker slagen met uw relatiegeschenk. Iedereen wilt waardering! Dat toont u aan met uw relatiegeschenk.