• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Brillendoekjes
Brillendoekjes

Brillendoekjes bedrukken bij Zintuig

Een brillendoekje, bijna iedereen heeft wel een brillendoekje in zijn bezit. Zo worden ze niet alleen gebruikt voor de normale bril, maar ook om de zonnebril of smartphone mee schoon te maken. De verschillende brillendoekjes bij Zintuig.nl zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk hieronder snel het aanbod en vindt het perfecte brillendoekje voor uw promotie!

Producten

Brillendoekjes bedrukken bij Zintuig

Het is een artikel waar niet gelijk over na gedacht wordt als het aankomt op bedrukte geschenken. Maar toch wordt het door bijna iedereen gebruikt, een brillendoekje. Bijna iedereen heeft wel een brillendoekje in zijn bezit. Zo worden ze niet alleen gebruikt voor de normale bril, maar ook voor de zonnebril. Deze doekjes worden ook niet alleen maar voor het schoonmaken van de bril gebruikt. ook maken mensen regelmatig het glazen scherm van hun smartphone schoon met deze brillendoekjes. 

 

Bedrukking

Bij Zintuig vindt u een aanbod aan verschillende brillendoekjes. Deze kunnen zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden. Qua bedrukking zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u het brillendoekje met een tampondruk laten bedrukken, of u kunt er voor kiezen om het gehele brillendoekje volledig in fullcolour te bedrukken. U kunt vanaf de website gemakkelijk uw brillendoekje bestellen. Heeft u hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact op.

 

17-03-2017 

 

*******************************************************************************************************************

De marketingwaarde van promotionele zonnebrillen

 

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van een prachtige vorm van marketing, die resultaten oplevert op een ongelooflijk krachtige manier. Promotionele zonnebrillen met uw logo! 

 

Denk er over na 

 

Als we iemand ontmoeten, of het nu voor het eerst is of de duizendste keer, het eerste wat we doen is kijken naar hen. Waar kijken we dan? We kijken naar hun ogen. In feite kijken we niet alleen naar iemands ogen als we met ze praten of als we ze ontmoeten, we merken ook dat we regelmatig oogcontact maken wanneer we mensen passeren op straat. 

Met het feit dat ogen zo’n grote rol spelen in de menselijke communicatie, is het geen wonder dat bedrukte promotionele zonnebrillen een waardevolle marketing middel blijkt te zijn. Welke boodschap of logo (of beide) u ook op uw zonnebril heeft bedrukt, de mensen u aankijken zullen uw boodschap zien, en nog snel ook! 

 

Gaat u eens na…

 

Gaat u eens na hoeveel mensen u op een zonnige dag op straat tegenkomt. Gaat u nu eens na met hoeveel mensen u oogcontact zal maken op een gemiddelde dag. Stelt u zich dan eens voor hoe krachtig het zal zijn als u bedrijfsnaam, logo of e-mail adres wordt gezien door al deze mensen! 

Bedrukte promotionele zonnebril biedt u een unieke en flexibele manier om uw merk te versterken. Of u ze nou gebruikt als give-away, als prijs om te winnen of dat ze uitdeelt aan uw medewerkers voor gebruik op outdoor evenementen, u kunt er zeker van zijn dat uw branding zal worden gezien. 

 

Als u nog niet eerder heeft overwogen om promotionele zonnebrillen als marketing middel te gebruiken dan nu is het ideale moment. Wij van Zintuig.nl bieden u: 

 

• Uitstekende prijzen 

• Supersnelle doorlooptijd

• Een brede selectie van stijlen en kleuren 

• Uitstekende kwaliteit en service

 

 

Bril accessoires bestellen? Bij Zintuig kunt u uit vele bril accessoires kiezen voor uw promotie. Al onze bril hoesjes zijn gemaakt door topmerken en hebben een zeer scherpe prijs. Bedruk nu uw bedrijfslogo op een accessoire naar keuze. Bestel nu of vraag een offerte aan.