• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Powerbanks
Powerbanks

Powerbanks bedrukken met uw bedrijfslogo of uw slogan?

Elke powerbank staat gerant voor een lange levensduur en een groot exposure van uw logo. Wilt u ook nog van te voren zien hoe uw powerbank wordt? dat kan allemaal! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Powerbank bedrukken

Slim reclame maken? Kies voor powerbank bedrukken

Er zijn vele manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten bij uw doelgroep. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een advertentie te plaatsen in een krant, maar u kunt ook investeren in een televisiecommercial of een folder die u in de brievenbus doet bij uw doelgroep. Dit zijn allemaal effectieve manieren om reclame te maken, maar er zijn ook slimmere manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten. Combineert u uw reclamedoelen namelijk met een gift aan uw doelgroep, dan bereikt u mensen en maakt u tegelijkertijd mensen blij. Bent u benieuwd wat u uw doelgroep dan kunt geven? Lees dan meer over de mogelijkheden van powerbank bedrukken in dit artikel. 


Wat is een powerbank?


Een powerbank wordt ook wel een usb oplader genoemd. Het betreft een draagbare en dus mobiele accu die u eenvoudig thuis op kunt laden, om vervolgens eenvoudig mee te nemen in uw tas. Heeft u de oplader nodig, bijvoorbeeld omdat de batterij van uw smartphone of tablet bijna leeg is? Dan doet u de stekker van uw smartphone of tablet in de oplader en wordt het toestel vanzelf opgeladen met de draagbare powerbank. 


De mogelijkheden van powerbank bedrukken


U kunt een powerbank laten bedrukken met uw logo, maar ook met een kleine afbeelding of een pakkende tekst. Wilt u bijvoorbeeld uw logo met slogan op de powerbank laten zetten? Dan kan dit eenvoudig geregeld worden. U maakt reclame voor uw bedrijf en uw doelgroep krijgt een praktisch cadeau dat ze iedere dag kunnen gebruiken: een win-win situatie! Daar komt nog bij dat er vele verschillende powerbanks beschikbaar zijn, dus u kunt altijd uw favoriet kiezen uit een groot aanbod als u gaat investeren in powerbank laten bedrukken. 


De voordelen van een powerbank bedrukt


Er zijn enkele pluspunten verbonden aan het bedrukken van een powerbank. De belangrijkste voordelen van powerbank laten bedrukken, zijn de volgende:


- U maakt reclame, maar maakt uw doelgroep tegelijkertijd blij met een uniek cadeau. 

- U kunt zelf kiezen welke powerbank u wil bedrukken en welke tekst of welke afbeelding er op de usb oplader moet komen. 

- U investeert in een promotiemiddel dat vele jaren meegaat en vele jaren gebruikt wordt. Een powerbank wordt niet zomaar weggegooid!

- U hoeft niet veel te investeren, want powerbank bedrukken kan tegenwoordig erg voordelig.Overtuigd van de voordelen? Laat dan uw eigen powerbank bedrukken en start met uw slimme promotiecampagne.