• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Powerbanks
Powerbanks

Powerbanks bedrukken met je bedrijfslogo of je slogan?

Elke powerbank staat garant voor een lange levensduur en een groot exposure van je logo. Wil je van te voren graag zien hoe je powerbank wordt? Dat kan allemaal! Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Powerbank bedrukken

Slim reclame maken? Kies voor powerbank bedrukken

Er zijn veel manieren om je bedrijf op de kaart te zetten bij je doelgroep. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een advertentie te plaatsen in een krant, maar je kunt ook investeren in een televisiecommercial of een folder die je in de brievenbus doet bij je doelgroep. Dit zijn allemaal effectieve manieren om reclame te maken, maar er zijn ook originelere manieren om je bedrijf op de kaart te zetten. Combineer jij je reclamedoelen namelijk met een gift aan je doelgroep, dan bereik je mensen en maak je tegelijkertijd mensen blij. Ben je benieuwd wat jij je doelgroep kunt geven? Lees meer over de mogelijkheden van een powerbank met bedrijfslogo in dit artikel. 

Wat is een powerbank?

Een gepersonaliseerde powerbank wordt ook wel een usb oplader genoemd. Het betreft een draagbare en dus mobiele accu die je eenvoudig thuis op kunt laden, om vervolgens eenvoudig mee te nemen in je tas voor onderweg. Heb je de oplader nodig, bijvoorbeeld omdat de batterij van je smartphone of tablet bijna leeg is? Dan doe je de stekker van je smartphone of tablet in de oplader en wordt het toestel vanzelf opgeladen met de draagbare powerbank. 

De mogelijkheden van powerbank bedrukken

Je kunt een powerbank laten bedrukken met je logo, maar ook met een kleine afbeelding of een pakkende tekst. Wil je bijvoorbeeld je logo met slogan op de powerbank laten zetten? Dan kan dit eenvoudig geregeld worden. Je maakt reclame voor je bedrijf en je doelgroep krijgt een praktisch cadeau dat ze iedere dag kunnen gebruiken: een win-win situatie! Daar komt nog bij dat er veel verschillende powerbanks beschikbaar zijn, dus je kunt altijd je favoriet kiezen uit een groot aanbod als je gaat investeren in bedrukte powerbanks. 

De voordelen van een powerbank met logo

Het bedrukken van een powerbank kent een aantal pluspunten. De belangrijkste voordelen van powerbanks laten bedrukken, zijn de volgende:

  • Je maakt reclame, maar maakt je doelgroep tegelijkertijd blij met een uniek cadeau. 
  • Je kunt zelf kiezen welke powerbank je wil bedrukken en welke tekst of welke afbeelding er op de usb oplader moet komen. 
  • Je investeert in een promotiemiddel dat vele jaren meegaat en vele jaren gebruikt wordt. Een powerbank met logo wordt niet zomaar weggegooid!
  • Je hoeft niet veel te investeren, want een powerbank bedrukken kan tegenwoordig erg voordelig.

Overtuigd van de voordelen? Laat dan je eigen powerbank bedrukken en start met je slimme promotiecampagne.