• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wijnkisten en wijnaccessoires
Wijnkisten en wijnaccessoires

Wijn verpakkingen bedrukken, van bedrukte wijnkist tot wijndoos en zelfs wijntassen met opdruk.

Een flesje wijn zonder de juiste accessoires of verpakking is ook maar een flesje wijn. Maak het beter, mooier en leuker door de verpakking te laten stralen met jouw bedrijfsgegevens.

Van full colour opdruk op de wijndoos tot enkelvoudige gravure in het wijn kistje.

Van gegraveerde openers tot mooie wijnkoelers.

Alles om de wijn nog lekkerder te maken.

 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Wijnkisten graveren of eigen wijnaccessoires met opdruk? Het kan allemaal!

Bij Zintuig relatiegeschenken kun je vele verschillende wijnkisten graveren of bedrukken maar je kan er ook voor kiezen om jouw logo op een wijnaccessoire te laten drukken. Zo kun je er voor kiezen om jouw logo op een wijnopener te graveren of een gegraveerde wijnkist cadeau te doen aan jou personeel. 

Wijnkisten graveren, het kan op Zintuig.nl

De beste cadeaus hebben een fijne verpakking. Een goede fles wijn bijvoorbeeld dat heeft wat om het lijf. Een fles wijn is nog veel meer met de juiste wijnkist. Wij bedrukken wijnkisten met een gravure of een tampondruk in alle gevallen staat jouw logo er super strak op en smaakt de wijn net een beetje lekkerder! Gevallen staat jouw logo super strak op en smaakt de wijn net een beetje lekkerder! 

Een extra boodschap toevoegen natuurlijk! Wist je dat we in elk klein doosje een kaartje kunnen doen met je boodschap aan de ontvanger. Daardoor wordt jouw attentie net iets persoonlijker en je klant net iets blijer. Je bestelt bedrukte wijnkisten al vanaf vier werkdagen. Benieuwd naar het ontwerp vragen digitaal voorbeeld aan gratis en helemaal vrijblijvend

En bijzonder een geschenk met een logo bedrukken dat kan al vanaf 25 stuks. Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat champagne lekkerder is als het kouder is? Daarom hebben wij wijnkoelers die we kunnen bedrukken met jouw tekst of jouw kerstboodschap. En fantastisch extraatje in het kerstpakket.