• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - floating, vloeistof
Pennen - floating, vloeistof

De beroemde floating pennen bedrukken, uw afbeelding drijft in het water in de pen ban links naar rechts

Hoe ziet dat er dan uit? Bij elke pen kunt u aangeven hoe u het wilt. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Floating pennen bedrukken bij Zintuig

Floating pennen zijn vrij bijzonder. Dit komt door het drijvende element die in de pen is verwerkt. Dit drijvende evenement maakt van uw pen een tijdverdrijf voor de meeste mensen. Ook is een floating pen veel origineler bedacht dan een normale bedrukte pen. Als men denkt aan een floating pen dan wordt ervan uitgegaan dat dit alleen om het bedrukken van de achtergrond gaat. Er komt echter nog veel meer bij kijken. U kunt namelijk uw floating pen geheel naar uw eigen stijl ontwerpen.


Hoe ontwerpt u de floating pen

De floating pen bestaat uit een normale huls aan de voorkant en aan de achterkant een doorzichtige huls met vloeistof. De doorzichtige huls met vloeistof is waar uw ontwerp in terecht zal komen. U ontwerpt de floating pen door de volgende elementen te kiezen: 

  • Kies een achterpaneel
  • Kies een achtergrond
  • Kies een “floater” (het drijvende element)
  • Kies een voorgrond

Het plaatje hieronder geeft iets meer duidelijkheid over de keuze van uw ontwerp. Voor meer informatie over het ontwerpen van deze floating pen kunt u ook het opmaakbestand bekijken. 

ontwerpen floating pen

Floating pennen prijsvergelijking

U bent van plan om de floating pennen te ontwerpen en te bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website. Zoals vermeld is deze offerte geheel vrijblijvend waardoor u dus nog nergens aan vast zit. Op deze manier kunt u onze prijs met die van andere leveranciers vergelijken. Wij raden u aan om een offerte in verschillende hoeveelheden aan te vragen. De prijs kan namelijk variëren bij verschillende aantallen.