• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kinderpetjes
Kinderpetjes

Kinderpetjes bedrukken


Maak de kleintjes herkenbaar met een petje, een muts of een hoedje. Bedrukte kinderpetjes leveren wij sinds de vorige eeuw, altijd met een gratis drukproef, uit voorraad en met een beste-deal-garantie. Wat wilt u meer dan goed, goedkoop, kwaliteit en ervaring? 

Producten

Kinderpetjes en kindercaps kopen bij Zintuig

Leuke kinderpetjes en kindercaps vindt u bij Zintuig. De meeste relatiegeschenken en promotieartikelen zijn gericht op een volwassen publiek. Zintuig wil naast deze doelgroep ook de jongere leeftijd voorzien van stoere kinderpetjes. Geef deze kinderpetjes of kindercaps aan uw team of school. Kinderen vinden het fantastisch om een petje te dragen van een bepaalde club of merk!

 

Persoonlijke kinderpetjes en kindercaps

De stoere kindercaps zijn niet alleen modieus maar bieden ook bescherming tegen de zon's gevaarlijke UV stralen. Dit is een perfect relatiegeschenk voor een jeugd team die op zoek zijn naar sponsoring. De kinderpetjes bieden kinderen een manier om zich te associëren met hun favoriete teams, maar nog belangrijker: de verhoging van de bedrijfsbekendheid bij de ouders, die een grotere kans maken om uw bedrijf te gebruiken!

 

Eenvoudig bedrukken en bestellen

De kinderpetjes in het assortiment van Zintuig.nl zijn alleemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u de petjes voorzien van een logo of een tekst. Met het juiste ontwerp maak onze studio altijd een drukproef voor u. Heeft u het perfecte petje gevonden? dan kunt u op de pagina eenvoudig berekenen wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.