• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Kinderpetjes
Kinderpetjes

Kinderpetjes bedrukken voor een unieke stijl

Maak de kleintjes onderscheidend en herkenbaar met een vrolijk bedrukt petje. Al sinds de vorige eeuw leveren wij bedrukte kinderpetjes, altijd met een gratis drukproef, uit voorraad en gegarandeerd de beste deal. Zoek je betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring tegen een scherpe prijs?


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Kinderpetjes en kindercaps bij Zintuig

Vind bij Zintuig een scala aan leuke kinderpetjes en kindercaps. Vaak zijn relatiegeschenken en promotieartikelen gericht op volwassenen, maar bij Zintuig denken we ook aan de kleintjes. Deze stoere kinderpetjes zijn geweldig om uit te delen aan je team of op school, en kinderen dragen met trots een petje van hun favoriete club of merk.

Persoonlijke kinderpetjes voor elke gelegenheid

Onze modieuze kindercaps bieden niet alleen een trendy look maar ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Ze zijn een uitstekend relatiegeschenk voor jeugdteams die sponsoring zoeken. Bovendien verhogen deze petjes de merkbekendheid onder ouders, wat de kans vergroot dat zij jouw bedrijf zullen overwegen voor toekomstige diensten.

Eenvoudig te bedrukken en te bestellen

Alle kinderpetjes in ons assortiment kunnen worden bedrukt naar jouw wensen. Voeg een logo of een persoonlijke boodschap toe om ze echt speciaal te maken. Ons ontwerpteam zorgt voor een nauwkeurige drukproef. Heb je het perfecte petje gevonden? Bereken dan eenvoudig de kosten voor het gewenste aantal en de gewenste bedrukking op onze website. Bestellen gaat in slechts enkele klikken. Liever telefonisch bestellen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.