• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Katoenen tassen
Katoenen tassen

Katoenen tassen bedrukken

Reclame maken voor ons bedrijf of onze diensten willen we allemaal. Het liefst zo veel mogelijk, zo effectief mogelijk en als het even kan ook nog voor een betaalbare prijs. Draagtassen met je eigen bedrukking zijn hier ideaal voor. Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende katoenen tassen die allemaal bedrukt kunnen worden aan de hand van je wensen. Bekijk snel het aanbod en vindt de perfecte draagtas voor jouw promotie. 


Producten

Bedrukte tassen zijn een doeltreffend reclamemiddel

Katoenen draagtassen zijn een effectief reclamemiddel voor uw bedrijf. De katoenen draagtassen zijn goed voor het milieu waardoor u uw bedrijf groen kan vertegenwoordigen. Uw relaties zullen blij zijn met uw bedrukte draagtas. Het is een handig en effectief middel voor uw promotie. Bijna iedereen heeft een eigen tas bij zich met winkelen of bij het doen van de dagelijkse boodschappen. Dit komt doordat de winkels tegenwoordig geen gratis tasjes meer weggeven aan de klanten. Door hierop in te spelen met uw bedrijf zorgt u ervoor dat uw bedrijf regelmatig onder de aandacht komt bij uw potentiële klanten. U zorgt ervoor dat uw relaties niet meer onhandig de boodschappen in hun handen hoeven te dragen en uw relaties zorgen ervoor dat u meer naamsbekendheid creëert. 

Onze collectie draagtassen

Wij hebben een uitgebreide collectie aan draagtassen. Al onze draagtassen zijn geselecteerd op de kwaliteit en de stevigheid van de tas. U vindt bij ons katoenen draagtassen in verschillende prijsklasse waardoor er altijd een draagtas binnen uw marketingbudget past. Wij hebben draagtassen in verschillende kleuren en modellen. Alle katoenen zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Een aantal tassen die wij voor u hebben geselecteerd zijn:

  • Jute boodschappentassen
  • Katoenen boodschappentassen
  • Opvouwbare katoenentassen
  • Katoenentassen voor kinderen
  • Katoenen draagtassen
  • Ecru rugzakken

De draagtassen zijn ook leverbaar in kleine oplages. Doordat wij werken met staffelkortingen kan het uiteindelijk alleen maar voordeliger worden voor u. 

Het laten bedrukken van uw draagtas

Al onze draagtassen kunnen worden bedrukt. Het bedrukken van uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap hoeft niet duur te zijn. Wij kunnen voor u de draagtassen goedkoop bedrukken. De meest voorkomende druktechniek die wij gebruiken voor de tassen zijn; Zeefdruk en Transferdruk. Door het gebruik van deze druktechnieken kunnen wij in zowel een enkele kleur als in meerdere kleuren bedrukken en weet u zeker dat uw bedrukking perfect op de tas komt te staan. Als u wilt weten hoe de bedrukking op de tas komt te staan is dat geen probleem. U ontvangt na uw bestelling binnen 24 uur een digitale drukproef van ons. Hierop staat uw tas afgebeeld met de bedrukking in kleur en op schaal. Als u nog wat wilt wijzigen aan de bedrukking is dat ook geen probleem. De drukkerij krijgt past het startsein als u akkoord bent met de digitale drukproef. 

Snelle levering van uw bedrukte draagtas

Op het moment dat u akkoord bent met de drukproef starten wij met het bedrukken en dan kunt u binnen 4 – 7 werkdagen uw tassen al verwachten. De levertijd voor de onbedrukte draagtassen is binnen 1 – 3 werkdagen. Heeft u spoed met de levering? Wij kunnen bijna altijd sneller leveren, als u uw deadline aan ons doorgeeft proberen wij voor u de planning aan te passen. Kan de planning niet worden aangepast zoeken wij samen met u naar een ander alternatief. 

Draagtassen bedrukken

Reclame maken voor ons bedrijf of onze diensten willen we allemaal. Het liefst zo veel mogelijk, zo effectief mogelijk en als het even kan ook nog voor een betaalbare prijs. Hiervoor heeft u natuurlijk een aantal mogelijkheden. Adverteren is er één, maar daar hangt meestal een aardig prijskaartje aan. Het is wel belangrijk dat uw bedrijf en/of uw logo herkenbaar wordt. Dat gebeurd als mensen uw bedrijfsnaam of logo regelmatig voorbij zien komen, een visuele reclame is nu eenmaal een effectieve manier van reclame maken. Artikelen bedrukken met uw bedrijfsnaam is hiervoor een goede optie en dan het liefst met een artikel wat door de gebruiker hiervan onder de aandacht wordt gebracht.

Draagtassen zijn in trek

Draagtassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam is een goed voorbeeld van een doeltreffende reclame. Diegene aan wie u de tas uitdeelt, zal hier waarschijnlijk met regelmaat gebruik van gaan maken en iedere keer weer opnieuw uw bedrijf onder de aandacht brengen. Zeker nu de plastic tassen in de winkel geen vanzelfsprekendheid meer zijn, wordt er vaak voor andere opties gekozen door het winkelend publiek. Het is dan ook logisch dat als uw bedrijf voorziet in een aantrekkelijke en praktische draagtas, deze tassen vaker gebruikt gaan worden.

Met spoed tassen bedrukken

Als u kiest voor draagtassen bedrukken, heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt >> jute tassen laten bedrukken  << of bijvoorbeeld een katoenen shopper. Misschien wilt u voor een speciale gelegenheid katoentassen bedrukken met spoed? Ook dit behoort tot de mogelijkheden, zodat u het promotiemiddel nog voor een bepaald evenement of activiteit in huis heeft. 

Een uitgebreide collectie

Het lastigste is misschien nog wel het kiezen van een type tas. U heeft namelijk de keuze uit een uitgebreide collectie tassen. Afhankelijk van het doel van de tas, kunt u een keuze maken die overeenstemt met uw voorkeur. Vaak zijn tassen ook nog in verschillende kleuren leverbaar en u kunt natuurlijk ook zelf de kleur van de bedrukking kiezen. Het resultaat is uiteindelijk een fraaie tas met uw promotietekst of afbeelding die voor u reclame maakt. Niet één keer, maar iedere keer weer opnieuw zodra de tas gebruikt wordt.

Verschillende mogelijkheden en functies

Neemt u eens een kijkje bij de verschillende mogelijkheden. U zult versteld staan over de vele modellen en kleuren die wij u kunnen bieden. Niet alleen de >> katoenen tas << , de shopper of het rugzakje, maar ook talrijke andere modellen. Sommige zelfs met een zeer chique uitstraling. Of het nu gaat om bedrukte relatiegeschenken, beursmateriaal, business gifts of premiums, bij ons kunt u altijd terecht.