• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koffers en trolleys
Koffers en trolleys

Trolleys en koffers bedrukken, super leuk!

Bent je op zoek naar een leuk alternatief voor relatiegeschenken, dan ben je bij zintuig aan het juiste adres. Met een koffer en trolley spring je er net even bovenuit en geef je net even een andere touche aan je relatiegeschenken. Een aangename verrassing voor je klant, die dit geschenk absoluut zal waarderen. Daarbij heb je ook nog eens de mogelijkheid om de koffers volledig te bedrukken aan de hand van jouw wensen. Bekijk het volledige aanbod koffers hieronder, en vindt de perfecte voor je relaties. 

Producten

Laat een koffer bedrukken als geschenk op beurzen!

Een bedrukte koffer is een handig en bruikbaar geschenk voor iedereen. De koffers kunnen gebruikt worden als geschenk op bijvoorbeeld vakantiebeurzen of deze kunnen weggegeven worden bij bijvoorbeeld een boeking van een reis. Op deze manier bouwt u een klantenkring op en krijgt u extra naamsbekendheid. Door het bedrukken van een reiskoffer is het bereik enorm, dit komt doordat de koffer over de wereld zal reizen waardoor u wereldwijd naamsbekendheid opbouwt. 

De bedrukte koffers zullen meerdere keren per jaar gebruikt gaan worden. Hierbij kunt u denken aan weekendjes weg, vakanties en zakenreizen. Omdat het een bruikbaar geschenk s zullen uw relaties blij zijn met de koffer of trolley bedrukt met uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. 

De soorten koffers in ons assortiment

Bij ons vind u een ruim assortiment van verschillende koffers. Wij hebben koffers in verschillende kleuren, maten en materialen. Zodat u altijd een geschikte koffer voor uw relaties kan vinden. Om ervoor te zorgen dat er altijd een koffer bij zit die binnen uw marketingbudget past zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Al onze koffers en trolleys in het assortiment zijn te bedrukken of te graveren. Een aantal koffers in ons assortiment zijn:

- Hardcovertrolleys

- Laptoptrolley

- Opvouwbare trolleys

- Aluminium koffer

- Reiskoffers

- Zakelijke trolleys

De koffers en trolley zijn leverbaar in kleine oplages. Wij werken met verschillende staffelkortingen kan het uiteindelijk alleen maar voordeliger worden voor u. 

 Bedrukken van koffers en trolleys

Wij kunnen de koffer goedkoop laten bedrukken. U kunt de koffer helemaal naar uw eigen wens laten personaliseren. Bij het aanleveren van uw bedrijfslogo of uw persoonlijke boodschap maken wij voor u een digitale drukproef zodat u precies weet hoe uw gekozen koffers of trolleys er bedrukt uit komen te zien. De meest voorkomende druktechnieken die wij gebruiken zijn; Zeefdruk, Transferdruk en Gravering. Doordat wij meerdere druktechnieken gebruiken kunt u ervan uit gaan dat uw logo of boodschap altijd kwalitatief goed op de koffers worden bedrukt. De druktechniek verschilt per koffer vanwege het materiaal waarvan de koffer van gemaakt is.

 Bedrukte koffers en trolleys snel geleverd!

Op het moment dat u de digitale drukproef heeft goed gekeurd geven wij het seintje aan de drukkerij dat ze mogen beginnen met drukken. Vanaf het moment van de start van het drukken kunt u de bedrukte koffers en trolleys binnen 7 – 10 werkdagen bij u verwachten. Wilt u onbedrukte koffers of trolleys is dat ook geen probleem. De levertijd van onbedrukte koffers is binnen 1 – 3 werkdagen. Op het moment dat u een strakke deadline heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken of de planning aangepast kan worden en anders bieden wij u een goed alternatief aan!