• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Make-up sets
Make-up sets

Make-up set bedrukken voor uw relaties

verras uw relaties met een uniek geschenk in de vorm van een bedrukte make-up set.

Producten

Make-up sets bij Zintuig.nl 

Het zal niet het eerste geschenk zijn die in u opkomt als u denkt aan relatiegeschenken. Maar ook make-up sets zijn uitstekende geschenken voor uw relaties. Denk vooral aan het vakantieseizoen, als mensen op reis gaan. Veel mensen nemen dan hun make-up spullen mee op reis. Een make-up set in een tasje is ideaal voor zo een gelegenheid omdat alles dan netjes kan worden vervoerd. 


Set bedrukken en bestellen

Bij Zintuig.nl kunt u alle make-up sets eenvoudig bestellen aan de hand van uw wensen. Door de set te bedrukken zorgt u ervoor dat de ontvanger aan u herinnerd wordt, telkens als ze de set gebruiken. Op de website van Zintuig.nl kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor de set met of zonder bedrukking. Het bestellen kunt u ook gemakkelijk via de website doen. Als u vragen heeft of advies verlangt kunt u altijd contact opnemen. ********************************************************************************************************************


Make-up sets als relatiegeschenk!

Wilt u make-up sets cadeau doen als relatiegeschenk. Het assortiment van bedrukte gezichtsverzorging bestaat uit lippenbalsem verpakt in verschillende soorten zoals, blik, doosje en verschillende smaken. Make-up sets zijn originele relatiegeschenken!

 Online een bestelling plaatsen

Zoek naar een relatiegeschenken die het best bij u past en plaats een bestelling. Binnen één dag ontvangt u een orderbevestiging en zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een relatiegeschenk bezorgd krijgt!