• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Tassen accessoires
Tassen accessoires

Speciale bedrukte tassen zijn ook aanwezig op Zintuig.nl!

In deze categorie vindt u speciale bedrukte tassen en bijzondere attributen. Bijvoorbeeld een tas houder die ervoor zorgt dat uw tas niet op de grond komt als u een drankje drinkt op een terras. Bekijk snel het volledige aanbod hieronder en vindt de perfecte tas voor uw relaties. 


Producten

Speciale bedrukte tassen zijn ook aanwezig op Zintuig.nl!

In deze categorie vindt u speciale bedrukte tassen en bijzondere attributen. Bijvoorbeeld een tas houder die ervoor zorgt dat uw tas niet op de grond komt als u een drankje drinkt op een terras. Dit is dus de speciale categorie. Kijk of er iets leuks voor u bij zit!


De bedrukte tas en bestellen

Het is altijd mogelijk om uw tas te bedrukken met een originele opdruk of logo. Op die manier versterkt u het effect van uw bedrukte tas. Uw klanten vinden het leuk als er een persoonlijke 'handtekening' op het relatiegeschenk is te vinden. Met handtekening bedoelen we een afbeeldingen of een logo. Kijk wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn! Als u de perfecte speaker of koptelefoon heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.