• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Poker en speelkaarten sets
Poker en speelkaarten sets

Speelkaarten bedrukken voor je relaties!

Speelkaarten of een poker set komen altijd goed van pas. Bijvoorbeeld voor een gezellige poker avond of een avondje kaartspelletjes spelen. Het assortiment poker sets en speelkaarten kunt u volledig laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Bekijk snel het aanbod hieronder en vindt de perfecte set voor uw relaties. 

Producten

Speelkaarten als relatiegeschenk voor uw relaties!

Speelkaarten of een poker set komen altijd goed van pas. Bijvoorbeeld voor een gezellige poker avond of een avondje kaartspelletjes spelen. Pokeren is erg 'hot’ de laatste jaren en wordt steeds populairder. Bij zintuig vindt u een groot aanbod aan verschillende poker sets of speelkaarten. 

 

Speelkaarten bedrukken en bestellen

Op zoek naar poker gadgets en bedrukte speelkaarten? Het gehele assortiment poker sets en speelkaarten kunnen aan de hand van uw wensen bedrukt worden. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of een tekst op de poker set en speelkaarten laten bedrukken. Door deze bedrukking vormen deze kaarten een leuk en uniek geschenk voor uw klanten of personeel. Speelkaarten zijn van alle tijden, er kunnen veel verschillende spelletjes mee gespeeld worden. Bovendien kunt u de speelkaarten mee nemen naar het strand, naar het park of  tijdens een winteravond gebruiken met vrienden. Als u de perfecte poker set of speelkaarten heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

25-04-2017

 

*****************************************************************************************************************

 

Speelkaarten als relatiegeschenk voor uw relaties!

Speelkaarten komen altijd goed van pas. Bijvoorbeeld voor een gezellige poker avond. Pokeren is erg 'hot' en de speelkaarten worden heel erg veel besteld. Bedruk uw eigen speelkaarten met uw eigen logo of tekst en maak een indruk tijdens het pokeren!

 

Speelkaarten bedrukken? 

Op zoek naar poker gadgets en bedrukte speelkaarten? Wij leveren een assortiment reclame pokerartikelen en promotionele speelkaarten sets. Een fun cadeau om uit te kiezen voor uw klanten of personeel. Speelkaarten zijn van alle tijden, er kunnen veel verschillende spelletjes mee gespeeld worden. Bovendien kunt u de speelkaarten mee nemen naar het strand, naar het park of  tijdens een winteravond gebruiken met vrienden. Speelkaarten en pokersets kunt u voorzienv an uw eigen logo of opdruk en zijn online te bestellen.