• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Koffiebekers bedrukken
Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken

Wil je koffiebekers laten bedrukken? Dit is een goede manier om reclame te maken voor uw producten en/of diensten. Zeker in deze tijd dat er veel koffie afhaalpunten zijn waar mensen tijdens een wandeling in het bos of op de hei koffie bestellen. Doordat alle restaurants momenteel zijn gesloten zijn er veel koffie afhaalpunten. Als je dan koffie drinkt uit een koffiebeker met een logo is dat weer een stukje reclame. Dus juist nu, laat koffiebekers bedrukken met je eigen logo.

Producten

Koffiebekers bedrukken met uw eigen logo

Voor bedrukte koffiebekers met uw eigen boodschap of logo kunt u uiteraard bij ons terecht! We hebben een uitgebreide selectie van koffiebekers die gemakkelijk naar wens te bedrukken zijn tegen lage kosten. Bedrukte koffiebekers zijn een geweldige manier om uw bedrijf of boodschap te tonen, ze hebben een positieve impact op uw bedrijfsimago en zijn perfect geschikt voor speciale weggeefacties. Uw boodschap zal steeds onder ogen komen wanneer mensen genieten van hun koffiemoment, thuis, onderweg of op kantoor. Koffiebekers bedrukken is één van onze specialiteiten en zijn in grote en kleinere aantallen te leveren, voor ieder wat wils dus. Als je nagaat hoeveel mensen er van koffie houden en hoeveel het per dag wordt geconsumeerd dan is een bedrukte koffiebeker als give away een goede keuze. Promotionele koffiebekers zijn een van de meest waardevolle producten in commerciële branding. Met deze bekers heeft u contact met uw eindklant onderweg, thuis en op het werk en wordt uw merk positief beïnvloed tijdens het heerlijke koffiemoment.

Materialen

Bedrukte koffiebekers bieden we in veel variaties en opties aan zodat je ongetwijfeld de perfecte bekers kan vinden om de boodschap van je merk over te brengen. Koffiebekers bedrukken heeft oneindig veel variatie dus er is altijd wat voor uw bij. Bij Zintuig.nl hebben we de koffiebekers in verschillende materialen en verschillende kleuren in ons assortiment. U kunt de koffiebekers in kunststof bestellen maar we hebben ook de milieubewustere variant die gemaakt is van bamboevezel, zo drink je lekker warme koffie onderweg en ben je nog milieubewust bezig ook.

Druktechnieken

U kunt uw koffiebekers laten bedrukken door middel van verschillende druktechnieken, voor ieder logo en budget is er dan ook een optie om uw koffiebekers te personaliseren. U kunt kiezen voor een simpele bedrukking door middel van tamponprint of zeefdruk wat erg mooi wordt of u kunt kiezen als uw uiting daarvoor geschikt is voor een full colour bedrukking. U kunt uw full colour logo of zelfs een foto dan prachtig op de koffiebeker laten bedrukken, uw boodschap spat dan van de beker af! 

Er zijn zelf koffiebekers in het assortiment die door middel van een gravure gepersonaliseerd kunnen worden, dit geeft een prachtig effect en de bedrukking zal nooit verloren gaan.

Bestel vandaag nog online 

Bij Zintuig.nl begrijpen we de waarde van bedrukte koffiebekers en helpen we u graag om een mooie ontwerp te maken zodat u precies de bekers ontvangt die u voor ogen had. Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft hierover en dan helpen we u graag verder! Ons doel is om al onze klanten 100% tevreden te stellen. 

Neem vandaag nog contact met ons op via onze site zintuig.nl of via mail op sales@zintuig.nl. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken via nummer: 035-6956000. Ons team staat klaar voor u!